A könnyelmű biz­ton­sági őr egy kard pen­gé­jé­ről szívta fel a gya­nús fehér port! Azt hitte, csak fi­a­tal társa látja, ám a biz­ton­sági ka­mera fel­vé­tele le­buk­tatta…

Áll a bál a St. James Palotában, a brit királyi család rezidenciáján! Erzsébet királynő személyes testőrségének vezetője olyan súlyos vétséget követett el, hogy azonnal kitört a botrány.

A 41 éves James Coleby képtelen volt ellenállni szenvedélyének,  szolgálat közben szívott nagyokat egy gyanús fehér porból, amiről többen is azt állítják, hogy kábítószer. Ugyan a jelenetnek csak kollégája volt szemtanúja, pechükre a palota biztonsági kamerája rögzítette az esetet.

Mennyit kérsz? Ennyi jó lesz? Na, szívd már fel

– mondja a felvételen fiatal társa a szélesen mosolygó Colebynak, aki aztán gyorsan fel is szippantja a kardpengére szórt port.

Óriási balhé! Szolgálat közben drogozott Erzsébet királynő testőre! - VIDEÓ

A videó elterjedése után azonnal elszabadultak az indulatok. Erzsébet királynő testőreit ugyanis nagyon szigorú követelményrendszer alapján választják ki, és eddig soha nem fordult elő ehhez hasonló eset. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baj a felelőtlen biztonságiak miatt!

„Mi történt volna, ha épp ekkor éri terrortámadás a királyi családot? Nekik védelmezniük kéne őket, ehelyett pedig kábítószereznek. II. Erzsébet iszonyú dühös lesz, ha a fülébe jut a dolog”

– fakadt ki a család egyik közeli ismerőse.

A The Sun közben arról is beszámolt, hogy a botrányos felvételt egy fiatal hadnagy szivárogtatta ki, úgy, hogy véletlenül feltöltötte egy belső csatornára. Most mindhármuknak a bíróságon kell felelniük tetteikért.

Forrás: Ripost