Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást jelez.

Az ősz nagy változásokat szokott hozni az emberek életébe. Ilyenkor véget ér a nyár, elkezdődik az iskola, és az idő is lassacskán téliesbe fordul. Ám olyan energiák is el fognak szabadulni idén ősszel, amik nagy fordulatokat jelentenek majd. 

Szeptember elején a Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást jelez az anyagiak területén. A Jupiter a Bika jegyében szintén kedvezően hat. Az Astronet összegyűjtötte azt a három csillagjegyet, akik ősszel plusz pénzt várhatnak. 

Kos

A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget jelez neked az őszre. Azt fontos leszögezni, hogy ez nem a „sült galamb”, vagyis tenned kell ahhoz, hogy mindez összejöjjön. Váratlan lehetőséget, plusz pénzt is jelez neked a horoszkóp októberre, novemberre. Az állásod is biztonságban van, így minden okod megvan az elégedettségre.

Bika

Idén ősszel learathatod végre az erőfeszítéseid gyümölcsét. Ha voltak is nehézségek, ennek most vége szakad, és váratlan irányból jön a fordulat, plusz pénzt kaphatsz. Az ősz elégedettséget jelez, és hogy rendbe tudod tenni az ügyeidet.

Vízöntő

Most a bátor elhatározások ideje jött el. Megkereshetnek egy ajánlattal, ami lehet üzleti, vagy munkalehetőség, ami jó pénzt hozhat a házhoz. Persze légy nagyon megfontolt, és nézz mindennek utána, menj biztosra, de ha így teszel, akkor idén ősszel megoldódhatnak az anyagi gondjaid.

Forrás

SKYTING MAGAZIN