Ahhoz, hogy minden elvárható tájékoztatást megkapj magadról, ismertetned kell olyan adatokat, mint pl. születési hely, születési idő.

Tehát a napi-heti és havi horoszkópok, csak általános jellemzést adnak, nezzünk egy példát:

Szakértő: Azt szeretném tisztázni, hogy a horoszkóp egy személyre szabott elemzés, és általában a születési dátum és idő alapján készítik el. Az általános horoszkópok vagy jegyek szerinti elemzések nagyon általánosak és nem feltétlenül illenek mindenkihez.

Az asztrológiai jegyek alapján az alábbiak a jellemzők:

– Kos: határozott, dinamikus, akció-orientált

– Bika: kitartó, érzéki, megbízható

– Ikrek: kommunikatív, kíváncsi, alkalmazkodó

– Rák: érzékeny, gondoskodó, intuitív

– Oroszlán: kreatív, büszke, ragyogó

– Szűz: analitikus, rendszerető, praktikus

– Mérleg: harmóniára törekvő, társaságkedvelő, igazságos

– Skorpió: szenvedélyes, erős akaratú, titokzatos

– Nyilas: kalandvágyó, filozofikus, optimista

– Bak: céltudatos, hagyománytisztelő, felelősségteljes

– Vízöntő: független, kreatív, humanitárius

– Halak: intuitív, empátiában gazdag, álmodozó

Ezek az általános jellemzők, de nagyon fontos tudni, hogy minden személyiség komplex és többrétegű, és a születési horoszkóp sok más tényezőt is figyelembe vesz. 

Most nézzük meg azt a helyzetet, amikor megadjuk a születési évet:

Az 1960 és 1970 között születettek esetében általánosságban elmondható, hogy a születési időpontjuk alapján a következő csillagjegyekhez tartozhatnak:

1960: Holdár 1960-ban – Ez változó három állású és befolyása az érzelmi energiára és a reakciókra irányul, továbbá a változásokra és az alkalmazkodásra.

1961: Fekete Nap Nap 1961-ben – ez a pozíció a határozottságot, a mélységet és a transzformációt hangsúlyozza, ahogy a személyiség belső rétegei is egyre inkább megnyilvánulnak.

1962: Vörös Hold 1962-ben – ez az állás hatással van az akaraterejére, az érzelmi erősségére és a cselekvésre való hajlandóságára.

1963: Zöld Merkúr 1963-ban – ez a pozíció kreativitást, kommunikációt és ötletességet sugall, valamint a különféle perspektívák megértését.

1964: Sárga Jupiter 1964-ben – ez az állás pozitív hozzáállást, bőkezűséget, szerencsét és gazdagságot jelezhet.

1965: Kék Szaturnusz 1965-ben – ez az állás szilárdságot, türelmet, felelősséget és teremtőerőt sugall.

1966: Arany Uránusz 1966-ban – ez az állás az egyediséget, a szabadságot, az innovációt és a hirtelen változásokat hangsúlyozza.

1967: Ezüst Neptunusz 1967-ben – ez az állás az intuíciót, az empatikus képességeket, a kreativitást és a spirituális tudatosságot hangsúlyozza.

1968: Bronz Plútó 1968-ban – ez az állás a mély transzformációt, az átalakulást és az erős személyes hatalmat mutathatja.

1969: Platina Mars 1969-ben – ez az állás a tetteket, a szenvedélyt és az akciót jelképezi, továbbá a harci szellemet és a meghatározott célokhoz való törekvést.

1970: Gyémánt Vénusz 1970-ben – ez az állás a szépséget, a harmóniát, az érzékiséget és az érzelmi kiegyensúlyozottságot jelképezheti.

1971: Ezüst Neptunusz 1971-ben – Az ez az állás az intuíciót, az empatikus képességeket, a kreativitást és a spirituális tudatosságot hangsúlyozza.

1972: Bronz Plútó 1972-ben – Ez az állás a mély transzformációt, az átalakulást és az erős személyes hatalmat mutathatja.

1973: Platina Mars 1973-ban – Ez az állás a tetteket, a szenvedélyt és az akciót jelképezi, továbbá a harci szellemet és a meghatározott célokhoz való törekvést.

1974: Gyémánt Vénusz 1974-ben – Ez az állás a szépséget, a harmóniát, az érzékiséget és az érzelmi kiegyensúlyozottságot jelképezheti.

1975: Holdár 1975-ben – Ezúttal az érzelmi energiákat, a reakciókat, a változásokra való alkalmazkodást és a bölcsességet hordozza magában.

1976: Fekete Nap Nap 1976-ban – Ez a pozíció a határozottságot, a mélységet és a transzformációt hangsúlyozza, ahogy a személyiség belső rétegei is egyre inkább megnyilvánulnak.

1977: Vörös Hold 1977-ben – Ez az állás hatással van az akaraterejére, az érzelmi erősségére és a cselekvésre való hajlandóságra.

1978: Zöld Merkúr 1978-ban – Ez a pozíció kreativitást, kommunikációt és ötletességet sugall, valamint a különféle perspektívák megértését.

1979: Sárga Jupiter 1979-ben – Ez az állás pozitív hozzáállást, bőkezűséget, szerencsét és gazdagságot jelezhet.

1980: Kék Szaturnusz 1980-ban – Ez az állás szilárdságot, türelmet, felelősséget és teremtőerőt sugall.

1981: Arany Uránusz 1981-ben – Ez az állás az egyediséget, a szabadságot, az innovációt és a hirtelen változásokat hangsúlyozza.

1982: Ezüst Neptunusz 1982-ben – Az ez az állás az intuíciót, az empatikus képességeket, a kreativitást és a spirituális tudatosságot hangsúlyozza.

1983: Bronz Plútó 1983-ban – Ez az állás a mély transzformációt, az átalakulást és az erős személyes hatalmat mutathatja.

1984: Platina Mars 1984-ben – Ez az állás a tetteket, a szenvedélyt és az akciót jelképezi, továbbá a harci szellemet és a meghatározott célokhoz való törekvést.

1985: Gyémánt Vénusz 1985-ben – Ez az állás a szépséget, a harmóniát, az érzékiséget és az érzelmi kiegyensúlyozottságot jelképezheti.

Ezek az asztrológiai pozíciók és hatások általános vonásokat jelölhetnek az adott években születettek szemszögéből.

Fontos megjegyezni, hogy minden személyiség sokkal többrétegűbb, mint azt az asztrológiai jegyek egyedül kifejezhetik, és egyéni horoszkóp sok más tényezőt is figyelembe vesz.

Ezek ismeretében most már elhiszed, hogy az, amit a különböző oldalakon olvasol, nem mindenben vonatkozhat rád? .. Amennyiben mindenre pontos és szakszerű, mi több, valóban helytálló csillagjóslást szeretnél, tőlünk térítésmentesen megkapod! Nem kell mást tenned, mint írni ide: [email protected]

Írj nekünk, add meg a születési idődet és a születési helyedet, illetve azt, hogy férfi vagy nő vagy! Ezek után szakértőnk megírja neked a csak és kirárólag rád jellemző többrétegűbb, egyedi és vonatkozó asztrológiai véleményt, jóslatot!

Hirmagazin.eu