Heti horoszkóp rovatunkból a csillagjegyek rendszeresen megtudhatják, mire számíthatnak szerelmi életükben, mire figyeljenek az egészségük terén és a munka frontján.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Uralkodó bolygója kedvező fényszögben áll a Neptunusszal. Ez arra taníthatja meg, ami önnek a legnehezebb: a hitre és a szeretetre.

Egészség: A gondok elengedése, a rágódás feloldása van soron. Találkozhat valakivel, aki testileg és lelkileg is felszabadíthatja.

Munka, pénz: Természetesen a pénzért dolgozik, de most ez különleges jelentőséget kaphat. Valamilyen dilemma elé kerülhet ezen a héten. Döntsön okosan!

Mindenki ezt olvassa most!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: A csillagok állása azt jelzi, hogy most megtörténhet önnel a csoda, amiről csak a romantikus regényekben hallott.

Egészség: A sportolás balesetveszéllyel járhat. A törés, a ficam, a zúzódás lehetősége fennáll, de persze semmi sem elkerülhetetlen. Az ízületei lehetnek a legnagyobb veszélyben.

Munka, pénz: A jegyében járó Uránusz a Szaturnusszal kerül nehéz fényszögbe, ami kemény munkára sarkalló, kitartást jelző fényszög. Azért vigyázzon, ne vigyen semmit se túlzásba!

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Az Uránusz és a Merkúr találkozása erős szerelmi késztetésekkel jelentkezik. Ha ezt nincs módja pozitív módon megélni, akkor görcsössé válhat!

Egészség: Fájdalmak jelentkezhetnek a vesetájékon. A hormontermelődés zavarai a bőrén is megmutatkozhatnak. A veseműködés zavarai a fejfájással kapcsolatban is okozhatnak tüneteket.

Munka, pénz: Éljen társasági életet! De ne a kocsmában, vagy ha mégis, akkor a munkatársaival és a főnökével. A lazább körülmények most sokat segíthetnek a karrierje előmozdításában.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Uralkodó bolygója a Plútóval alkot kedvezőtlen fényszöget: a görcsösség jellemző lehet, ami elsősorban a még meg nem élt szerelmek terén okozhat gondokat. Ami nem megy, azt jobb nem erőltetni.

Egészség: Vese és deréktáji fájdalmak léphetnek fel, és sokkal érzékenyebbek lehetnek a belei is. Válogassa meg az ételeit, és fogyasszon sok folyadékot:

Munka, pénz: A Marsnak a Neptunusszal alkotott kedvező fényszöge segítheti abban, hogy tudatosabban élje meg és kezelje a problémákat.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Uralkodó bolygója mindkét szerencsebolygóval fényszögben áll. Sokat tehet most azért, hogy a sorstól kicsikarja a szerencséjét: a szerelmét.

Egészség: Érdemes felkeresnie a háziorvosát vagy egy specialistát. Egy reumatológustól például beutalót kaphat egy gyógyfürdőbe. Valamilyen arckezelés, fogászati beavatkozás is jó hatású lehet most.

Munka, pénz: Jól járhat a munkáját illető dolgokban, sok pénz állhat most a házhoz. Jó, ha távolabbra is emeli a tekintetét, és hosszú távú terveket készít. Remekül ráérez, mi a jó irány.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Valamiféle hatalmi harc, akaratossági küzdelem alakulhat ki ön és a kedvese között. A huzavona akár egészen gyerekes veszekedésbe is torkollhat.

Egészség: A sok ülőmunka a hátát is megviselheti. A hátizomzat, elsősorban a vállöv izomzata egészen begörcsölhet. Egy masszázs segíthet!

Munka, pénz: A túlmunka miatt érzett szorongás okozhat gondokat a jegy szülötteinél. A legjellemzőbben egzisztenciális téren. El kellene gondolkodnia azon, hogy szereti-e azt, amit csinál.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: Új kapcsolatával boldog lesz, a régit pedig könnyen feledteti az újnak minden jó tulajdonsága.

Egészség: Figyeljen magára, rendszeresen szedje a megelőzésre szánt gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket, többet sportoljon, kevesebbet idegeskedjen, ha lehet!

Munka, pénz: Nagyon vágyik a pénzre, és a sok igyekezet végre meghozza a gyümölcsét! Nagy pénz áll a házhoz, és nem csak egyszer, hanem a nyáron folyamatosan. Maga is meg fog lepődni!

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: A Hold a Skorpió jegyében jár a hét elején, és kedvezőtlen fényszögeket kap a Plútótól. Természetes, ha kiborul, és az sem baj, ha ezt ki is mutatja.

Egészség: Az érzelmek elnyomása testi tünetek formáját öltheti. A tudat alá nyomott traumák alhasi fájdalmakat okozhatnak. Az elfojtás szorulás formájában jelentkezik.

Munka, pénz: Ön a legodaadóbb munkavállalók közé tartozik. Vigyázzon, mert ezzel visszaélhetnek. Ha nem akarja az igát ingyen húzni, kérjen fizetésemelést a több munkáért!

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Ha a környezete különösen reagál, ez azért van, hogy önben a szeretet fényét felébressze. A tévedések miatt néha célt téveszthet, vagy egyszerűen elfojthatja a saját érzéseit.

Egészség: Az elfojtás alhasi görcsökként vagy fejfájásként jelentkezhet. Ezeket pirulákkal ugyan kezelheti, de ha tartóssá válnak, akkor egy orvosi vizsgálat elkerülhetetlen lesz.

Munka, pénz: Uralkodó bolygója a fővilágító Nappal és a változásokat sürgető Uránusszal is jó konstellácóban áll. Csak utána kellene járnia, milyen új pénzforrásokra tehetne szert.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: A kiborulás, hisztérikus viselkedés elkerülhetetlen. A zaklatott állapot erős szerelmi késztetéseket is okozhat. Kutyaharapást szőrével gyógyítson.

Egészség: Legyenek kéznél a fejfájás elleni pirulái! A koffeintartalmú italok is segíthetnek, de az energiaitalok fogyasztását inkább kerülje!

Munka, pénz: A munkáját élvezi és szereti, mégis nehezen indulhat a hét. A munkatársi kapcsolatain kellene javítania, ha jobban szeretné érezni magát.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Szerelem: A jegyében járó Szaturnusz hátráló mozgásban van, az otthon házában járó születési urával nehéz fényszögben. A személyiségével kapcsolatos gondok összefonódnak a családi nehézségekkel.

Egészség: A gondok elfojtása kényszeres evés formájában is jelentkezhet. Nézzen szembe a bajokkal, mert a zsírba fojtott bánat elhízáshoz vezethet.

Munka, pénz: Könnyen nemtörődömmé válhat, vagy éppen ellenkezőleg: mindenért ön akar személyesen felelősséget vállalni. Még nem késő a visszájára fordítani ezeket a folyamatokat.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Szerelem: A jegyében járó Neptunusz a Marssal, a Jupiter a Nappal kerül konstellációba. Akaratosnak mutatkozhat, de nem mindegy, hogy azt milyen eszközökkel fejezi ki. A szeretettel többre mehet!

Egészség: Az akaratának a ráerőltetése a világra törést okozhat, és nem csupán az emberi kapcsolataiban! A csontjai, de a fogai is beletörhetnek!

Munka, pénz: Viseltessen több empátiával a munkatársai iránt! Ha segít gondjaik megoldásában, akkor maga is hasonlót várhat el és remélhet.