forrás: hirado.hu

A Szűz szerelmi élete meglehetősen felpezsdül a héten, a Mérleg inkább magánéletével foglalkozik, mint a munkájával, a Halak időhúzással próbál átjutni a nehéz napokon.

Kos (március 21.-április 20.)
Határozottság és türelem, ezzel a két tulajdonsággal sikerre viheti az elképzeléseit. Ám nem csak a munkájában, hanem a magánéletében is meg kell találnia az egyensúlyt.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagy léptékkel akar haladni, de ez a hét nem kedvez kapkodásnak vagy meggondolatlan cselekvésnek. Jobb, ha inkább lazít és előkészíti a terepet a tervei megvalósításához.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Fölösleges dolgokkal való foglalatoskodás köti le energiái nagy részét, így jóval fáradékonyabb a szokásosnál. Emiatt munkahelyi és magánéleti gondok egyaránt fellépnek.

Rák (június 22.-július 22.)
A kedvesével eltöltött szép napok kárpótolják az élet más területén elszenvedett csalódásért. Koncentráljon inkább a magánéletére, mert rengeteg erőt meríthet belőle.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Gond nélkül képes túltenni magát a felmerülő problémákon, és ebben a szerencsének is lesz némi szerepe. Fontos, hogy megőrizze nyugalmát, legyen bölcs és következetes.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szerelmi életében a bőség zavarában szenved, alig győzi fogadni a bókokat és az elismeréseket. Jelentkező is bőven akad, de most senki nem tudja meghódítani a szívét.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A munkája háttérbe szorul, mert a siker kevésbé izgatja, inkább új kapcsolatok kiépítésére és szórakozásra használja a bőséges energiáit. Új barátokkal legyen óvatos!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Vonuljon vissza, és legyen csak csendes szemlélődő, ne vegyen részt a munkahelyi csatározásokban, még akkor sem, ha az igazságérzete egész más cselekvésre ösztönözné is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Öltözzön rétegesen, mert nagy a megfázás veszélye. Fogyasszon sok friss gyümölcsöt, és ha teheti, akkor pihenjen a szokásosnál jóval többet. Kerülje a nehéz fizikai munkát.

Bak (december 22.-január 20.)
A zenehallgatás és a pihenés átsegíti a feszültségekkel, és gondokkal teli napokon. Az otthon és a család nyújtotta biztonságra feltétlenül szüksége van, ne hagyja kihasználatlanul.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelmi életéről ne beszéljen senkivel, és ne kérjen, de ne is fogadjon el jó tanácsot. Most csak menjen a saját feje után, és ha tévedne, akkor nem hibáztathat senkit sem.

Halak (február 20.-március 20.)
Az időhúzásban reménykedik a problémák nyílt és gyors megoldása helyett. Ez a legrosszabb választás, amit csak tehet. Lépjen a tettek mezejére, legyen túl a nehezén.