Mit szólna egy olyan eszközhöz, amivel gyógyszerek és bonyolult orvosi gépek nélkül tudná a legkülönfélébb fájdalmait csillapítani? Mennyivel egyszerűbb lenne az élete, ha ezt a kis eszközt akár magával is vihetné bárhová, és bármikor használhatná! Megint fájni kezd az artrózisa miatt a térde vagy a dereka, netán újra megjelenik a migrénje? Nem kell aggódnia, mindez csillapítható lenne azonnal, gombnyomásra…

Fájdalomcsillapítás gombnyomásra 4

Talán még nem hallott róla, de ilyen eszköz már létezik! A fájdalomcsillapítás területén egyedülálló hatásmechanizmusú, tollszerű megjelenésű PAINGONE készülék teljesíti az Ön elvárásait.

Fájdalomcsillapítás gombnyomásra 2

A PAINGONE elektromos impulzussal stimuláló ingerterápiás készülék, ami 1-2 Hz frekvenciájú elektromos impulzusokat generál. Ezek az elektromos jelek az érző idegek ingerlésén keresztül az emberi test saját, fájdalmat elnyomó mechanizmusait aktiválják. Másként fogalmazva: a PAINGONE által kibocsájtott „pici áramütések” fokozzák a szervezet saját fájdalomcsillapító hatású anyagának, az endorfinnak a termelődését, azaz előállíttatják a szervezettel a saját fájdalomcsillapítóját.

Fájdalomcsillapítás gombnyomásra 3

A praktikus, golyóstollhoz hasonlítható méretű és formájú PAINGONE tűk, kábelek, csatlakozók, kapcsológombok, töltők nélkül működik. Akár egy zakózsebben vagy női ridikülben is elfér, így bárhol, bármikor kéznél lehet. A használata egyszerű, mindössze a fájdalmas területen a bőrhöz kell érinteni, akár laza ruházaton keresztül is, és 30-40 alkalommal meg kell nyomni a PAINGONE toll végén lévő gombot; mindez csupán egyetlen percet vesz igénybe. A kattintások sorozata igény szerint ismételhető, amíg a fájdalom nem enyhül.

 

A PAINGONE hatásosságát vizsgálatok igazolják különféle akut vagy krónikus fájdalmak esetén. Az ízületi kopások jelentette térd- és könyökfájdalom csillapításában éppúgy hatásos lehet a PAINGONE, mint a migrénes fejfájásnál, a nyaki izmok görcse jelentette fájdalomnál, sportsérüléseknél vagy a kéz artrózisos megbetegedésekor. Valamennyi típusú fájdalom alkalmanként 30-40 klikkeléssel kezelhető, a különbség mindössze abban van, hogy milyen anatómiai pontra vagy pontokra kell a PAINGONE tollat helyezni.

Fájdalomcsillapítás gombnyomásra 5

 

Az elektromos idegi stimulációs módszert Európa-szerte eredményesen alkalmazzák kórházakban és fájdalomklinikákon egyaránt. Megnyugtató tudni azt, hogy a PAINGONE elektromos impulzusai jelentette kezelés mellékhatásoktól mentesen kínál enyhülést a fájdalmak esetén, és bármely gyógyszeres vagy nem-gyógyszeres fájdalomcsillapító terápiás megoldás mellett alkalmazható,  azok hatását nem rontja.

Bárkinek, bármikor, bárhol fájhat valamije… A PAINGONE sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy világszerte már több mint egymillió darab gazdára talált belőle! Akik egyszer kipróbálták a PAINGONE-t, azoknak több mint 90%-a később sem akar lemondani róla. A készülék bármiféle karbantartás nélkül összesen körülbelül 100000 klikknyi impulzust képes kibocsájtani, azaz hosszú éveken keresztül lehet hasznos társ a fájdalomcsillapításban.

A PAINGONE fájdalomcsillapító toll 8 évesnél idősebb gyermekeknél és felnőtteknél biztonságosan alkalmazható. A PAINGONE használata ugyanakkor – az elektromos impulzusokra tekintettel – nem javasolt a pacemakert használó, fém-implantátummal rendelkező vagy epilepsziás betegek számára, illetve a terhesség első 16 hetében.

A PAINGONE-nal mindig kéznél van a segítség, ha valami fáj!

Forrás: Csomor Flórián