A nő egyik ismerősével beszélgetett  kórházban a folyosón és hirtelen olyan volt mintha megcsípte volna egy darázs. Aztán észrevette, hogy egy kórházi dolgozó sétált el közvetlenül mellettük, a kezében egy, veszélyes hulladékot és fertőző anyagot jelző matricával ellátott nejlonzsákot lóbálva.

A kép illusztráció: John Garghan / Flickr CC BY-NC-ND 2.0

A nő azt is látta, hogy több használt tű lóg ki a zsákból, vagyis a dolgozó zsáklóbálás közben az egyik tűt beleállította a nő lábába.

A nő ezután a kórházban kapott Hepatitis-B elleni oltást, és fél évig kontrollra kell járnia. Rendesen ellátták, és azzal nyugtatgatták, hogy a kórházban előfordul, hogy orvosokat, nővéreket szúr meg egy használt tű, ha például a beteggel hadakoznak.

Őt viszont ez nem nyugtatta meg (főleg, hogy ha egy ápolót ér ilyen baleset, akkor legalább tudni lehet, hogy honnan származik a tű), és szeretné elérni, hogy ez ne váljon normálissá.

A hibázó kórházi dolgozó egyébként nem kért tőle elnézést. A nő panaszt tett, a betegjogi képviselővel is konzultált, majd feljelentést tett a rendőrségen a kórházi dolgozó ellen.

A kórházról nincs információ. Oszd meg a cikket, hogy a legnagyobb elővigyázatossággal, figyelemmel legyen mindenki a kórházakban, még ha csak látogatóként is megy be! Hirmagazin.eu

Forrás: MTI