Egy nap alatt negyedmillióan megnézték, mit műveltek Dubajban a botrányt okozó magyar rapperek – videó

Dátum:

A BSW az egyik legnépszerűbb rapbanda Magyarországon, dalaik több milliós nézettséget érnek el, legismertebb szerzeményeik, a YAAY és a Mokambo Gang. Dubaji útjuk problémásan indult, már a repülőn balhé volt, a kinti szállásukról kirúgták őket, még a rendőrséggel is volt bajuk.

Erről Te sem maradhatsz le!

A banda nemrég Dubajban forgatott klipet, ami tegnap óta elérhető a YouTube-csatornájukon. A klip sikeresnek tűnik, 24 óra leforgása alatt több mint 232 ezer megtekintést ért el, és jelenleg a toplista első helyét foglalja el.

Matyi és Gaben, a BSW frontemberei megígérték rajongóiknak, hogy a klip pontosan átadja majd az utazás hangulatát. A BSW több helyszínen is forgatott Dubajban, köztük hajón, sportautókkal a tengerparton és jetskikkel is. A klipben szerepelt még T.Danny, Rico, Lmen Prala, valamint K.Kevin. Itt olvashat a kalandos-botrányos útról, alább pedig a klip.

Erről Te sem maradhatsz le!

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A 62 éves Demi Moore mesebeli hercegnőként tündökölt a Cannes-i Filmfesztiválon: két ruhát is viselt..

Demi Moore káprázatos ruhakölteményekben vonult fel a vörös szőnyegen...

Katalin hercegné műtétje: megdöbbentő dolog derült ki az operációról

Katalin hercegné műtétjére januárban került sor, amellyel kapcsolatban eddig...

Őszintén vallott elmúlt szerelmeiről Várkonyi Andrea.., mindig bomlottak érte a férfiak..

Őszinte vallomás. A gyönyörű Várkonyi Andreáért mindig bomlottak a férfiak....

Eddig hallgatott, de most elmondott mindent Trokán Nóra a megcsalásról ..

Trokán Nóra megdöbbentő őszinteséggel beszélt a magánéletéről, párkapcsolatairól, aminek...
Megszakítás