Elválik Varga Judit és a férje, Magyar Péter – derül ki abból a bejegyzésből, amelyet Magyar Péter tett közzé kedden este a Facebook-oldalán, s amely körülbelül negyven perccel a poszt élesedése után eltűnt

– írja a Blikk.hu

Kedves Mind! Majd 18 évvel a megismerkedésünk után, az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak. Én a nekünk jutó közös évekből csak az olyan boldog pillanatokra fogok emlékezni, mint ami erről a képről is eszembe jut” – írta Magyar Péter.

Ezt a posztot tette közzé Magyar Péter / Képernyőfotó: BlikkEzt a posztot tette közzé Magyar Péter / Képernyőfotó: Blikk

Már két évvel ezelőtt is közel állhattak a váláshoz

2021-ben a Blikk több forrásból is arról értesült, hogy megromlott a kapcsolat a miniszter és a férje között. Akkor a miniszter kérte a sajtót (blikket), hogy tartózkodjanak a magánéletükkel kapcsolatos híresztelésektől.

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé, és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter” – írták akkor a bejegyzésben.

Forrás

Hirmagazin.eu