Home Hírek Életmód Ők azok – három csillagjegy -, akik szerelmesek lesznek első látásra –...

Ők azok – három csillagjegy -, akik szerelmesek lesznek első látásra – hamarosan..

0
Fotó: New Africa

Április 5-én a Vénusz belép a Kos hegyébe, ezzel olyan energiák érkeznek, hogy csak kapkodhatod a fejed, mi is történik tulajdonképpen a szerelem terén. Néhány csillagjegyre erős hatást tesz, első látásra szerelembe eshetnek. Hozzád is megérkezik ez a mindent elsöprő érzés?

A Vénusz a Kos jegyébe lépve nagyon energikus egyenesen a kapcsolatokra hat. Képes lehetsz olyan párt vonzani, aki szintén olyan szenvedélyes, mit te magad. Lehet hűséges leszel, de a függetlenséged nem adod fel.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 11 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

A Vénusz ebben a jegyben csábítóvá, folyton flörtölővé tesz, úgy tudsz most hódítani, mintha mindig is ezzel foglalkoztál volna. Tüzességed lehet drámai, és izgalmas is, ennek megfelelően nyilvánulsz meg egy nagyobb társaságban is. Kiemelkedő időszak ez a szerelemben, és a vonzásban, lesznek bizony olyan csillagjegyek, akik most első látásra szerelembe esnek. Te közéjük tartozol?

Fotó: New Africa

Kos

A Vénusz belép a jegyedbe, felpezsdíti benned a vágyakat. Amennyire érdeklődővé tesz, pont annyira fordul feléd is a másik nem érdeklődése. Ne csodálkozz, ha azon kapod magad, hogy egy pillanat alatt valakibe beleszeretsz.  Fontos lesz számodra az is, hogy boldogságot vigyél a partnered életébe. Légy kezdeményező, bárkit meghódíthatsz. A képzeleted is felerősödik, merj flörtölni is, jól áll neked. Ha pedig rád talál hirtelen a szerelem, add be végre a derekad. Azt is nagyon fontos, hogy az ágyban is hihetetlenül jól fogod érezni magad. 

Rák

Nagyon impulzívan hatnak rád Vénusz energiái. Ha most beleszeretsz valakibe, akkor egészen biztos, hogy olyan partnered lesz, aki szerepet játszik a karrieredben. Örömmel teli időszak ez számodra, végre át tudod adni magad a boldogságnak. Kicsit kilépsz a megszokott kerékvágásból, elhagyod a kényelmi zónádat. Nemcsak a család létezik. Merj élni és virágozni, jönni fog hozzá a partnered is. 

Nyilas

Elég mozgalmas időszak elé nézel. Előfordulhat, hogy a partnereidet sűrűn váltogatod, és ez az erős szenvedélyes kalandor most sem fog eltűnni belőled. Kedves és nagylelkű leszel, ami most még jobban vonzóvá tesz. Olyan szerelem léphet be az életedbe, ami az eddigiektől eltérő, számodra ismeretlen lesz. Ezen a terepen nem mozogsz otthonosan, és pontosan ez lesz az, ami képes lesz teljesen elvarázsolni. Nem csak jól érzed magad ebben a kapcsolatban, hanem sokat tanulhatsz is belőle. Szerelem lesz  szinte első l

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás