Home Szabadidő Bulvár Harry mindent megbánt..

Harry mindent megbánt..

0
Harry egykori barátnője saját kezével vetett véget az életének /Fotó: Northfoto

A sussexi herceg sajnálja, hogy tönkrement kapcsolata szeretett sógornőjével.

Harry herceg rettenetesen megbánta, hogy tönkrement a kapcsolata Katalin hercegnével azok után, hogy köztudottan jó volt köztük a viszony azelőtt, hogy Meghan megjelent volna a képben. Amerikába való költözését, majd saját könyvét és netflixes dokusorozatát követően ez a barátság kettétört. Pedig Harry számára Katalin olyan volt, mint egy lánytestvér és erre, Duncan Larcombe királyi író szerint, a herceg csak most jött rá, sógornője rettenetes diagnózisát követően.

Harry visszafordítaná az idő kerekét Fotó: Northfoto

Katalin bombahíre felett még Harry sem hunyhat szemet. A herceg tele van megbánással és olyan gondolatokkal, hogy mi lett volna, ha… Katalin olyan volt számára, mint egy lánytestvér, és valószínűleg megbánta, hogy az évek során ez a kapcsolat közte és sógornője, illetve Vilmos között, hogyan ment tönkre. 

– nyilatkozta Duncan hozzátéve, hogy Diana és Károly fiatalabbik fia biztos visszafordítani az idő kerekét, ha tehetné.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 11 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Rossz kapcsolatuknak köszönhető az is, hogy Harry pont akkor tudta meg, hogy Katalin sajnos rákos, mint az egész világ. Ez kifejezetten arra utal, hogy semmilyen bizalom nincs a királyi család és a sussexi hercegi pár között.

Hogyan is oszthatott volna meg Katalin és Vilmos egy ilyen kényes információt velük, amikor kapcsolatuk darabjaira hullott?

 – tette fel a kérdést Duncan, aki úgy véli, hogy Harry májusi angliai látogatása azonban majd jót tehet nekik. Megpróbálhat ugyanis találkozni testvérével és a walesi hercegnével, miközben az Invictus Játékokon teszi majd tiszteletét a jövő hónapban – írja a Mirror.

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás