Kos

( 03.21 – 04.19 ) – Napi horoszkóp

Kos

Érdemes megkeresned a lehető legtökéletesebb arányokat szombaton. Ma a túl sok lustálkodás sem jó, de annak sincs értelme, hogy az egész napot végigdolgozd. Hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess, de a túlzások helyett arra van szükséged szombaton, hogy megtaláld az egyensúlyt. Egy kis lazítás, egy kis munka, egy kis család, egy kis szerelem –mindenre szánj elég időt!

Bika

( 04.20 – 05.20 ) – Napi horoszkóp

Bika

Szombaton rájössz arra, hogy nem is áll olyan messze a lakásod attól, hogy tökéletesnek nevezd. Ma megérezheted azt, hogy milyen apróságokon kell módosítanod ahhoz, hogy sokkal otthonosabb, barátságosabb és melegebb legyen az otthonod. Ne félj változtatni szombaton, és nyugodtan öltöztesd őszi díszbe az egész lakást!

Ikrek

( 05.21 – 06.21 ) – Napi horoszkóp

Ikrek

A világ tele van lehetőségekre arra, hogy megváltoztasd valaki életét. Ne gondolj nagy dolgokra, mert nem is azokról van szó. Nem arról van szó, hogy ma erővel, nehézségek árán meg kell változtatnod valaki életét. Lehet, hogy egy mosollyal, egy észrevétlen gesztussal segítesz valakinek, és lehet, hogy az őszinte gondolataid is elegek ahhoz, hogy valaki jobb helyzetbe kerüljön.

Rák

( 06.22 – 07.22 ) – Napi horoszkóp

Rák

Úgy érzed, hogy nem vagy képes hiteles lenni a gyerekeid szemében, és úgy érzed, hogy eszköztelen vagy velük szemben? Nagyon jó, akkor máris felismerted a legfontosabbat: Csak akkor vagy hiteles, ha valóban azt teszed és azt mondod, amit érzel. Azon nagyon gyorsan átlátnak a gyerekek, ha valamit muszájból csinálsz, és ha azért kérsz valamit, mert azt így illik.

Oroszlán

( 07.23 – 08.22 ) – Napi horoszkóp

Oroszlán

A szombat igazi jutalomutazás lesz a számodra. Ma egész nap olyan társaságban vagy, amilyenre mindig is vágytál, és egész nap olyasmiket csinálsz, amiket mindig is szerettél volna. Ma érdemes tudatosan töltekezned, és tudatosan eltárolnod ezeket az emlékeket. A szombati napból még sokáig képes leszel táplálkozni, és sokáig veled marad ez a sok nevetés is.

Szűz

( 08.23 – 09.22 ) – Napi horoszkóp

Szűz

Arra vágysz, hogy fátylat boríthass a vitákra, és továbbléphess a megoldások irányába. Arra vágysz, hogy ne a nehézségekre kelljen koncentrálnod, hanem a lehetőségekre figyelhetsz. Ne felejtsd el, hogy csak te irányíthatod a gondolataidat. Ami azt jelenti, hogy csak te lehetsz az, aki eldöntöd, hogy mire figyelsz, és mit hagysz figyelmen kívül.

Mérleg

( 09.23 – 10.22 ) – Napi horoszkóp

Mérleg

Egy kicsit zavaros a helyzet a családodban. Most úgy érezheted, hogy valaki túl sokat ködösít, vagy túl sokat szépít a dolgokon. Megteheted azt, hogy utánamész az igazságnak és kideríted azt. Megteheted azt, hogy megnézed, mi áll a dolgok hátterében, de ez hosszadalmas megoldás. Sokkal egyszerűbb, ha a szívedre hallgatsz.

Skorpió

( 10.23 – 11.21 ) – Napi horoszkóp

Skorpió

Valaki szeretne eltitkolni előled valamit, te pedig szinte mindent megteszel azért, hogy megtudd mi ez a titok. Érdemes tudnod, hogy nem leszel előrébb akkor sem, ha megismered ezt a titkot. Valójában nem kell tudnod, hogy mit titkolnak előled, és foglalkozhatnál valami sokkal, de sokkal hasznosabb dologgal is. Lehet, hogy magaddal kellene törődnöd ma?

Nyilas

( 11.22 – 12.21 ) – Napi horoszkóp

Nyilas

Az unalmas tevékenységek jó tevékenységek. Lehet, hogy máskor nem szereted a monoton munkákat, mint amilyen a mosogatás, vagy a porszívózás, de ma felismerheted ezek meditatív jellegét. Amire kiporszívózod a házat, vagy amire elmosogatsz mindent addigra már el is engedted a heti stresszt, és képes vagy arra, hogy őszintén mosolyogj.

Bak

( 12.22 – 01.19 ) – Napi horoszkóp

Bak

Jobban kellene vigyáznod az egészségedre. Lehet, hogy most könnyebben megfázol, ezért figyelj oda arra, hogy hogyan öltözöl. Most érdemes lenne otthon borsmenta, eukaliptusz, fenyő illóolajakat párologtatnod, mert ezek segítik fertőtleníteni a lakás levegőjét. Így az egész családot védheted a megfázástól és a légúti nyavalyáktól.

Vízöntő

( 01.20 – 02.18 ) – Napi horoszkóp

Vízöntő

Észre sem vetted, hogy milyen sokat dolgoztál a héten. Ha azonban most visszanézel a hetedre, láthatod, hogy hatalmas teljesítményeket értél el, és hogy sok mindent kipipálhattál a teendőid listáján. Szombaton jutalmazd meg magadat! Veregesd meg a válladat, és ismerd el a saját teljesítményedet egy ajándékkal, vagy valamilyen szórakoztató programmal!

Halak

( 02.19 – 03.20 ) – Napi horoszkóp

Halak

Egy olyan emberrel találkozhatsz szombaton, aki talán örökre megváltoztatja az életedet. Itt a vége egy nehéz szakasznak az életedben. Talán úgy is fogalmazhatnánk, hogy az, akivel találkozol végre jól működő, valódi eszközöket ad a kezedbe. Olyan eszközöket, amelyeket könnyedén használhatsz, és amelyek segítenek neked mindenben.