Mike Tyson az egyik legikonikusabb alakja a boksz történetének. Az ő neve egybeforrt a nehézsúlyú kategóriával a 80-as és 90-es években. Tyson rendkívüli sebessége, robbanékonysága és agressziója révén sokszor már az első menetekben kiütötte ellenfeleit. 20 évesen ő lett a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok. Karrierje során számos címet szerzett és nagyszabású meccseket vívott, amelyek a boksztörténelem egyik legemlékezetesebb pillanataivá váltak. Bár Tyson a pályafutása során számos személyes és jogi problémával küzdött, de mindig is legendának számít a sportágban.

Korábbi meccs – videó

Jake Paul viszont egy fiatalabb, de nagyon sokszínű figura a modern idők bokszvilágában. Először a YouTube-on szerzett hírnevet, ahol vlogokat és humoros tartalmakat osztott meg, majd áttért a profi boksz világába. Bár kezdetben sokak szerint csak egy celeb vagy amatőr bokszoló volt, Paul meglepően sikeres karriert futott be a profi ringben. Gyorsan építette fel a rajongótáborát, és egyre komolyabb ellenfeleket választott magának. Bár sok kritikát kapott a boksz hagyományos rajongóitól, sokan elismerik, hogy a tudását és az elkötelezettségét komolyan kell venni.

A Tyson és Paul közötti meccs vitákat váltott ki a bokszrajongók között. Sokan azt hiszik, hogy egy 57 éves legendának nincs helye egy ringben egy fiatalabb, kevésbé tapasztalt ellenféllel szemben. Mások azonban örülnek a lehetőségnek, hogy újra láthatják Tyson-t bokszolni, és kíváncsiak arra, hogy a veterán milyen teljesítményt nyújt majd a ringben. A meccs mindenesetre nagy figyelmet kap, és valószínűleg sok rajongót vonz majd a képernyők elé, hogy láthassák, hogyan alakul ez a különleges összecsapás.

Az INSTA-n megtalálsz képeket és videókat a kiváló programról, itt!

Hirmagazin.eu