Különös értesítést kapott a Bors kedd reggel. Galambos Lajos tényleg használja a Vibert?

Galambos Lajos tavaly tavasszal vonult börtönbe, a trombitást 3 év 6 hónap börtönre ítélte a bíróság áram-, gáz- és vízlopás miatt. Mint ismert, az előadóművész különböző trükökkel próbálta a büntetés letöltését minél jobban elhalasztani, ezért egyáltalán nem biztos, hogy kedvezménnyel szabadul majd.

Galambos Lajos
Galambos Lajos újra a Viberen? (Fotó: Máté Krisztián)

A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy Lajcsi előreláthatóan idén nyáron szabadulhat, és szippanthat bele újra a friss levegőbe. Ehhez azonban még közel fél évet biztosan várnia kell. Baracskán egyébként végül nem időzött sokáig a közműlopás és vesztegetés miatt 8 hosszú évnyi bírósági kálvária után jogerősen elítélt trombitás, hiszen egészségi állapota nem tette lehetővé, hogy egy cellában, rabtársai között élje a szigorú mindennapokat. Galambos Lajost egy alapos orvosi vizsgálat után a berettyóújfalui börtönkórházba szállították, ahol azóta is ápolják.

Hogy micsoda? Galambos Lajos a Viberen? 

Mindennek tudatában kissé meglepő, hogy kedd reggel értesítést kaptunk arról, Galambos Lajos ismét elérhető a Viberen. A felhasználó profilképén ráadásul valóban a trombitás látható. Nos, ez első hallásra tényleg rejtélyesnek tűnik, de valószínűleg nem arról van szó, hogy Lajcsi a börtönkórházból mobilozgat. Az igazság minden bizonnyal az, hogy vélhetően a Dáridó atyjának rokonai jelentkeztek be Lajcsi telefonjáról.

Galambos Lajos
Galambos Lajos a Viberen tűnt fel (Fotó: Bors)

A börtönkórházban ünnepelte a szülinapját

A Bors arra volt kíváncsi, hogy Galambos Lajos hogyan éli meg a 63. születésnapját amit a börtönkórház falai között volt kénytelen tölteni január 25-én, ezért megkerestük ügyvédjét. 

– A fogvatartottak számára nincs semmiféle kedvezmény még egy születésnap kapcsán sem – tájékoztatta lapunkat dr. Csontos Zsolt. – Ha jó előre leszervezik, hogy legyen egy Skype-os videóbeszélgetése vagy épp személyes látogatása, akkor az jó, de ez is esetleges, hiszen nem a rabok döntik el, hogy melyik nap beszélhetnek a szeretteikkel. 

– nyilatkozta a Borsnak dr. Csontos Zsolt még január végén.

Forrás

Hirmagazin.eu