Álmában meghalt a világhírű színész, Ray Liotta. A Nagymenők sztárja 67 éves volt.

Ray Liotta, aki hosszú ideje beteg volt, álmában hunyt el Dominikán, ahol éppen filmet forgatott – írja a Deadline.com. A híres színész mindössze hatvanhét éves volt, lánya és menyasszonya gyászolja.

1954. december 18-án született az Egyesült Államokban. Szülei örökbe fogadták, Alfred és Mary Liotta nevelte fel. 1978-ban végzett a Miami Egyetemen, ahol színjátszást tanult.

Ray Liotta színészként, filmproducerként és szinkronszínészként is tevékenykedett. A legtöbben a Nagymenők című filmből ismerték, ahol többek között Robert De Niro mellett játszott.

Alakításáért Golden Globe jelölést is kapott, olyan jól magára öltötte Henry Hill szerepét. Híres filmjei közé tartozik a romantikus Casablanca és az Azonosság című thriller is. Szinkronmunkái között mesefilmek is helyet kaptak, mint például a Bee Movie, azaz a Mézengúz.

Liotta betegsége alatt, utolsó éveiben is sokat forgatott.

A színész 1997-ben vette feleségül Michelle Grace színésznőt, közös lányukat Karennek hívják. Ray Liotta 2020 utolsó napján jelentette be, hogy megkérte barátnője kezét. Ám Jacy Nittolóval már nem tudták összekötni hivatalos formában az életüket.