21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Lézerrel véste bele monogramját betegei szerveibe

Dátum:

Megosztás:

Törölték a nyilvántartásból a – szerinte vicces – birminghami sebészt.

A The Guardianre hivatkozva a 444 azt írja, töröltek a nyilvántartásból egy 57 éves birminghami orvost, miután vallomását követően igazoltnak látták, hogy Simon Bramhall belevéste betegei egyes szerveibe az SB feliratot, vagyis monogramját.

A 2013-ra visszanyúló történet szerint a sebész argon lézert használt hallatlan cselekedeteihez, amit eredetileg arra használnak, hogy megállítsák a máj vérzését a műtétek során.

Az Orvosi Szakértői Bírósági Szolgálat szerint amit a sebész tett, az „bizonyos fokú szakmai arroganciából fakadt”, aláásva a szakmájába vetett közbizalmat.

Bramhall először akkor bukott le, amikor egy másik sebész észrevette a „bevésett” monogramot, le is fotózta a 4 centis írást.

A sebész nem tagadta tettét, de kijelentette, azért járt el így, hogy enyhítse a feszültséget a műtőben. Akkori munkájából egyébként önként távozott 2014-ben.

Nyitókép: Pixabay.com
Forrás: Infostart.hu / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...