Itt az év legfontosabb sporteseménye: hatalmas a tömeg a magyar–holland kézi Eb-meccsen – fotók

Dátum:

Öt találkozóval megkezdődött a magyar–szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság. Budapesten, az MVM-Dome előtt már gyűlik a tömeg, rövidesen – telt ház előtt – megkezdődik a Magyarország-Hollandia csoportmeccs is.

Az év talán legnagyobb hazai rendezésű sporteseményére gyűlik a tömeg az MVM-Dome előtt. Budapesten a holland mellett a portugál és az izlandi válogatott vendégeskedik majd. A csoport nyitó meccse 20:30-kor kezdődik, az előzetes várakozások szerint telt ház előtt.

Mindenki ezt olvassa most!

A magyar válogatott Telkiben készült az első Eb-meccsére, igazából az MVM-Dome-ban majd csak a meccs alkalmával lép először pályára.

A kontinenstornára épült, 20 ezer néző befogadására alkalmas népligeti MVM Dome-ban látványos felvezető műsor végén Vastag Csaba énekelte az Eb hivatalos himnuszát, Rúzsa Magdi „Fight” című dalát. A mérkőzés előtt a 76. születésnapját pénteken ünneplő Nagy Ferót köszöntötték külön, aki szintén a telt házas csarnokban szurkol.


Galéria

1 / 7

Az év legfontosabb sporteseményére vár a tömeg/ Fotó: BlikkAz év legfontosabb sporteseményére vár a tömeg/ Fotó: Blikk

2 / 7

A kontinenstornára épült, 20 ezer néző befogadására alkalmas népligeti MVM Dome-ban látványos felvezető műsor végén Vastag Csaba énekelte az Eb hivatalos himnuszát, Rúzsa Magdi "Fight" című dalát / Fotó: BlikkA kontinenstornára épült, 20 ezer néző befogadására alkalmas népligeti MVM Dome-ban látványos felvezető műsor végén Vastag Csaba énekelte az Eb hivatalos himnuszát, Rúzsa Magdi „Fight” című dalát / Fotó: Blikk

3 / 7

Budapesten a holland mellett a portugál és az izlandi válogatott vendégeskedik majd. A / Fotó: BlikkBudapesten a holland mellett a portugál és az izlandi válogatott vendégeskedik majd. A / Fotó: Blikk
A bejutásra várnak a szurkolók / Fotó: BlikkA bejutásra várnak a szurkolók / Fotó: Blikk

5 / 7

Már hatalmas a tömeg az MVM-Dome előtt, mindjárt számunkra is elkezdődik a kézilabda Európa-bajnokság. / Fotó: BlikkMár hatalmas a tömeg az MVM-Dome előtt, mindjárt számunkra is elkezdődik a kézilabda Európa-bajnokság. / Fotó: Blikk

6 / 7

Íme, az árlista - Csak kártyával lehet fizetni/ Fotó: BlikkÍme, az árlista – Csak kártyával lehet fizetni/ Fotó: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Hatalmas meglepetés: Az Atalanta lefocizta az eddig verhetetlen Leverkusent az Európa-liga-döntőben

A labdarúgó Európa-ligadublini döntőjében az Atalanta esélyt sem adott...

Párizs 2024: átvették a lángot a franciák – videó

Ünnepélyes keretek között átvették pénteken a párizsi nyári játékok...

Veszprémi győzelem, .. de milyen izgalmak voltak.. – nagyon sok kép és még több videó

A Telekom Veszprém rossz kezdés után 32–31-re megverte odahaza...

Orbán Viktor többnapos brüsszeli útra indult

Brüsszelbe utazott Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön részt vesz...
Megszakítás