Ilyet lehet?! Durva baki áldozata lett Erzsébet királynő..

Dátum:

Vajon van kiút a helyzetből?

II. Erzsébet királynő most a nyáron ünnepli trónra lépésének hetvenedik, platina évfordulóját, melynek alkalmából több, mint tízezer bögre, teáskészlet és dísztál került a boltok polcaira, a szép gesztust azonban egy borzasztóan látványos és kellemetlen hiba árnyékolja be.

Az esemény helyes angol elnevezése, a ‘Platinum Jubilee’ helyett a ‘Platinum Jubbly’ kifejezés került a tárgyakra – azon túl, hogy teljesen értelmetlen, angolul ez eléggé nevetségesen is hangzik.

A tárgyakat forgalmazó Wholesale Clearance igazgatója, Karl Baxter igyekszik menteni a menthetőt: 44 000 amerikai dollárért árulja a teljes készletet, és még egy ütős kis reklámszöveget is készített hozzá:

szerinte ugyanis ezek a tárgyak egyszer még nagyon sokat fognak érni, mint a jeles nap alkalmából készült legelső szuvenírek.

A tárgyakról készült fotókat itt tekintheted meg.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Daily Mail

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A 62 éves Demi Moore mesebeli hercegnőként tündökölt a Cannes-i Filmfesztiválon: két ruhát is viselt..

Demi Moore káprázatos ruhakölteményekben vonult fel a vörös szőnyegen...

Katalin hercegné műtétje: megdöbbentő dolog derült ki az operációról

Katalin hercegné műtétjére januárban került sor, amellyel kapcsolatban eddig...

Őszintén vallott elmúlt szerelmeiről Várkonyi Andrea.., mindig bomlottak érte a férfiak..

Őszinte vallomás. A gyönyörű Várkonyi Andreáért mindig bomlottak a férfiak....

Eddig hallgatott, de most elmondott mindent Trokán Nóra a megcsalásról ..

Trokán Nóra megdöbbentő őszinteséggel beszélt a magánéletéről, párkapcsolatairól, aminek...
Megszakítás