19.2 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Ilyen kegyetlenül rég aláztak meg egy anyát, Berki megtette – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

„Berki Krisztián semmibe veszi gyermeke anyját, mindenki előtt megalázza Hódi Pamelát” – így látják a kommentelők.

Vajon mit érezhet egy anya, amikor a gyereke apja ország-világ előtt azzal kérkedik az interneten, hogy a kislánya mennyire szereti az ő új párját?

A minap többen felháborodtak, amikor a világhálón megnézték Berki Krisztián és kedvese, Mazsi egyik Facebook- és Instagram-videóját.

A felvételen azzal büszkélkedett a pár, hogy a négyéves Natika megtanulta, hogyan kell hangüzeneteket küldeni a telefonján. Berkiék azonnal közzé is tettek néhányat ezek közül, melyeken Nati arról beszél, mennyire szereti és csókolja őket, különösen Mazsit, és arról érdeklődik, mikor érnek haza hozzá.

Az interneten többen úgy vélik, az izomceleb ezekkel a felvételekkel azt akarja üzenni Hódi Pamelának, hogy Natival és új szerelmével már ők hárman alkotnak egy új családot.

A kommentelők azonnal Pamela védelmére keltek, Berki Krisztián és Mazsi videóját pedig megalázónak tartották. Mondván, nincs azzal semmi baj, ha a kislány és az új barátnő szeretik egymást, de ezeket az intim pillanatokat tartsák meg maguknak, esetükben ugyanis nem egy átlagos családról van szó.

Berki Krisztián és Hódi Pamela élete a kezdetektől a reflektorfényben zajlott. A szerelmüket és a szakításukat ugyanúgy végigkövette a nyilvánosság, ahogy nemrég a gyermekelhelyezési perüket. Utóbbiban, bár sikerült egyezségre jutniuk – a bírósági Pamelának ítélte oda Nati teljes felügyeleti jogát –, az édesanya mégsem korlátozza, hogy az apa mikor láthatja a lányát. Ez azonban csak az ő jóindulatán múlik.

De vajon mikor telik be Pamelánál a pohár?

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...