„Berki Krisztián semmibe veszi gyermeke anyját, mindenki előtt megalázza Hódi Pamelát” – így látják a kommentelők.

Vajon mit érezhet egy anya, amikor a gyereke apja ország-világ előtt azzal kérkedik az interneten, hogy a kislánya mennyire szereti az ő új párját?

A minap többen felháborodtak, amikor a világhálón megnézték Berki Krisztián és kedvese, Mazsi egyik Facebook- és Instagram-videóját.

A felvételen azzal büszkélkedett a pár, hogy a négyéves Natika megtanulta, hogyan kell hangüzeneteket küldeni a telefonján. Berkiék azonnal közzé is tettek néhányat ezek közül, melyeken Nati arról beszél, mennyire szereti és csókolja őket, különösen Mazsit, és arról érdeklődik, mikor érnek haza hozzá.

Az interneten többen úgy vélik, az izomceleb ezekkel a felvételekkel azt akarja üzenni Hódi Pamelának, hogy Natival és új szerelmével már ők hárman alkotnak egy új családot.

A kommentelők azonnal Pamela védelmére keltek, Berki Krisztián és Mazsi videóját pedig megalázónak tartották. Mondván, nincs azzal semmi baj, ha a kislány és az új barátnő szeretik egymást, de ezeket az intim pillanatokat tartsák meg maguknak, esetükben ugyanis nem egy átlagos családról van szó.

Berki Krisztián és Hódi Pamela élete a kezdetektől a reflektorfényben zajlott. A szerelmüket és a szakításukat ugyanúgy végigkövette a nyilvánosság, ahogy nemrég a gyermekelhelyezési perüket. Utóbbiban, bár sikerült egyezségre jutniuk – a bírósági Pamelának ítélte oda Nati teljes felügyeleti jogát –, az édesanya mégsem korlátozza, hogy az apa mikor láthatja a lányát. Ez azonban csak az ő jóindulatán múlik.

De vajon mikor telik be Pamelánál a pohár?

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László