6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Hogyan lehet fehéríteni az érzékeny fogakat, és van egy ragyogó fehér mosolyt

Dátum:

Megosztás:

Már alig várta, hogy meleg teával vagy frissítő fagylalttal melegedjen fel, de a fogai fájdalommal reagáltak. A fogérzékenység számos okból jelentkezik, és mindenki egyénileg érzékeli. Az érzékeny fogakat lehet fehéríteni?

A fogfehérítés biztonságos formáinak köszönhetően igen. Hogyan kell csinálni?

Fogérzékenység

A hidegre vagy melegre adott fájdalmas reakciókat sokan tapasztaljuk. A fogérzékenység gyakori probléma, amely leginkább a 20 és 50 év közötti korosztályban fordul elő, és lehet hosszú távú érzékenység vagy átmeneti probléma.

Fogai érzékenyek lehetnek a hidegre, az érintésre, a savas vagy édes ételekre.

Az érzékeny fogak összefügghetnek a szabad fognyakkal és a visszahúzódó ínyvel, a gyenge vagy sérült fogzománccal, valamint a fogszuvasodással.

Előfordulhat, hogy átmeneti fogérzékenységet tapasztal, miután a fogorvosi rendelőben kezelték a fogait, valamint miután a dentálhigiénikus fehérítette a fogait.

Fogfehérítés és érzékenység

S A ragyogóan fehér fogak helyreállítására tett erőfeszítések otthoni fogfehérítő termékek, például fehérítő csíkok használatával a fogak érzékenységének növekedésével is járhatnak.

Ez enyhe fájdalomként jelentkezik. Ez a jelenség ártalmatlan, és nem okoz maradandó károsodást a fogakban.

Fokozott fogérzékenység esetén ajánlott a fogfehérítő csíkok használatát 1-2 napra felfüggeszteni, majd az utasításoknak megfelelően folytatni.

Ha a fájdalom erős, és tudja, hogy érzékenyek a fogai, válasszon alacsonyabb fehérítő hatású fogfehérítő csíkokat. Ezek használata hosszabb időt vesz igénybe, de a fehér fogak végső hatását el fogja érni.

Az érzékeny fogak ápolása

A hosszú távú fogérzékenység különleges gondoskodást igényel.

Kezdődik az érzékeny fogakra való fogkrém, a feltárt fogszuvasodásra való fogkrém és a megfelelő fogkefe kiválasztásával, és támogatható gyógynövényekkel és természetes kezelésekkel.

Fontosak a rendszeres fogorvoslátogatások, a kíméletes fogápolás és a fogak otthoni fehérítéséhez szükséges termékek megfelelő kiválasztása.

Érzékeny fogak és fogfehérítő csíkok

Ha tudja, hogy érzékenyek a fogai, nézd meg a fogfehérítő csíkok érzékeny fogak.

Az alacsonyabb peroxidszint és a rövidebb alkalmazási idő biztosítja, hogy érzékeny fogai ragyogóan fehérek legyenek. A fogfehérítő csíkok mindig csak a fog élő részét fogják fehéríteni, a töméseket nem.

Fogfehérítés érzékenység és fogszuvasodás

Fokozott érzékenység léphet fel a fogfehérítés során, ha a fogak nem teljesen egészségesek és nem kezeli őket fogorvos. Ez főként egy vagy több helyen jelentkező szúró fájdalomban nyilvánul meg.

Először keressen fel egy fogorvost, és kezeltesse az esetleges üregeket vagy laza töméseket.

Beszéljen fogorvosával fogairól és a megfelelő ápolási formákról, valamint a fogfehérítésről.

Ha olyan terméket használ, amely nagy fájdalmat okoz Önnek, hagyja abba a használatát, és forduljon orvosához. Együtt kiválasztják azt a terméket, amely gondoskodik a fogairól és helyreállítja ragyogó fehér mosolyát.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...