Szereti azt az érzést, amikor a frissen mosott szennyes csodálatos illata száll a házban? Adjon mosószerparfümöket a mosáshoz, és élvezze az illatos otthont és ruhákat.

parfumolaj mosodai hasznalatra mintak
parfumolaj mosodai hasznalatra mintak

Milyen típusú textíliákra alkalmasak a Giovani mosodai parfümök a hosszan tartó és intenzív illat érdekében?

Szövetek és mosodai parfümök

A mosószerparfümök innovatív módon helyettesítik a lágyítószert.

A mosás illatának hossza és intenzitása az anyag és a szövet típusától függ.

Általánosságban elmondható, hogy hacsak nincs kifejezetten feltüntetve az ágyneműn és a szöveten, hogy az nem alkalmas lágyítószerre vagy parfümre, a Giovani mosószerparfümök mosáskor a mosógépbe adhatók.

A Giovani illatosított mosodai parfümolajok nem alkalmasak kézi mosásra vagy szárításra.

Cotton és Giovani mosodai parfümök

A klasszikus és nagyon népszerű pamut imádja a mosodai parfümöket.

A kedvenc illatosított mosóolaj illata hosszan és intenzíven megmarad körülötted, csak a pamut és a vastagabb szöveteken.

A nehezebb súlyú szövet jobban magába tudja szívni a mosószer parfümjének esszenciáit.

Illatos ingek az illatos olajoknak köszönhetően

Puha ingek, mint a szellő, frissességgel, tavasszal, egzotikummal vagy kedvenc parfümöddel illatosítva. Erre a mosodai parfümök napokig képesek.

Vigyázzon – fennáll a veszélye, hogy a kollégák megszaglásznak Önt (és partnerét), és a parfüm márkájáról kérdezősködnek.

Olajparfümök kasmírhoz és selyemhez

A selyem és a kasmír a luxus, a keleties és az elegancia szinonimája. Hangsúlyozza kasmír és selyem ruhatárának darabjait a világ parfümjei által ihletett egyedi illatokkal már egyetlen mosás után egy olajos parfümös mosással.

Sportruházat és mosható parfümök

Szeretné érezni a frissességet, a romantikus felhangokat vagy a fűszeres bátorítást akár futás, csoportos edzés vagy otthoni jóga közben is? A Giovani illatos mosóolajok hozzáadásával kíméletesen moshatja sportruházatát.

Egy illatokkal teli otthon

Csak lépjen be otthona poros ajtaján, és azonnal kellemes illatot érezhet. De nem a lakásillatosítóknak vagy a légfrissítőknek köszönhetően.

Meg fogja köszönni az otthoni textíliáknak, takaróknak, törölközőknek, fürdőlepedőknek, ágyneműknek, függönyöknek és díszpárnahuzatoknak, hogy kimosta a mosógépben, és a mosószer adagolójába illatosította a mosószer illatát, amely csodálatos illatot áraszt minden helyiségben.

A Giovani mosodai parfümöket hangulatának és ízlésének megfelelően kombinálhatja. A bónusz az, hogy vegánok, nem tesztelték állatokon, és rendkívül biztonságosak – az Ön és kedvenc ruhadarabjai számára a különböző anyagokból.