Cristiano Ronaldo először beszélt az őt ért vádakról: a focista a Manchester United és a Juventus keddi BL-mérkőzése előtt nyilatkozott a sajtónak a nemi erőszak ügyéről.

Ronaldo nemierőszak-botránya akkor robbant ki, amikor a Der Spiegel német lap azt írta, hogy Ronaldo 2009-ben megerőszakolhatott egy huszonéves amerikai lányt Las Vegasban. Ha a vádak igazak, Ronaldo akár börtönbe is kerülthet a tettéért. Ronaldo egyszer az Instagram-oldalán már tagadtott, most pedig a sajtónak is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

„Két héttel ezelőtt közöltük az álláspontunkat. Nem fogok hazudni a jelenlegi helyzetről, az ügyvédeim magabiztosak, természetesen én is az vagyok. A legfontosabb, hogy élvezem a futballt és az életet. Olyan emberek vesznek körül, akik gondoskodnak a dolgaimról. Az igazság végül mindig győzedelmeskedik” – nyilatkozta Ronaldo.

A focista természetesen nem csak ez ügyben szólalt meg: beszélt az érzelmeiről, amit az Old Trafford stadionba való visszatérésekor érzett, illetve volt edzőjéről, Sir Alex Fergusonról is. Emellett a keddi meccs kimenetelét is latolgatta, továbbá a nyári klubváltásáról is ejtett néhány szót – írja az Index.

Forrás: Index, Blikk