Tűz ütött ki hajnalban a hatvani kórház koronavírusos osztályán, amit az egyik beteg dohányzása okozott.

Ahogy arról reggel a Blikk is beszámolt, tűz ütött ki hajnalban a hatvani Albert Schweitzer kórház egyik kórtermében – azóta kiderült, az érintett osztályon koronavírusos betegeket kezelnek, ráadásul a tűzet is egyikük okozta, ugyanis a tiltás ellenére rágyújtott. Az első emeleten felcsapó lángok szerencsére nem terjedtek tovább az épületben, csak az ablak alatt álló sátor kezdett el égni, ugyanakkor a dolgozóknak egy 28 ágyas, nem intenzív Covid-19 ellátó részleget kellett kiüríteniük a lehető leghamarabb. Őket álmukból ébresztették fel, így mentették őket.

Mindenki ezt olvassa most!

<iframe „=”” src=”https://tenyek.hu/embed/9596_mentettek-a-betegeket-a-langok-kozul” allowfullscreen=”” allow=”autoplay; fullscreen; picture-in-picture; xr-spatial-tracking; encrypted-media” height=”266″>

A Tv2 Tények információja szerint az érintett kórteremből 3-, a környezőkből pedig összesen 20 beteget kellett kimenteni, szerencsére egyikük sem sérült meg. Ugyanakkor a dohányzás miatt kigyulladt betegszoba teljesen kiégett, minden berendezésével együtt – a törmelékeket még órákkal később is takarították.

blikk

Hirmagazin.eu