Elszabadultak az indulatok Berki Krisztián fotója alatt.

Heves vitába keveredett egy nővel Berki Krisztián. A híresség Instagram-oldalán osztotta meg, hogy kismama úszáson járt Mazsival Szentendrén.

 

 

Az egyik kommentelő azonban erős kritikát fogalmazott meg:

„Hol az érték? Hol van némi értelem, humanizmus, kultúrális ertékteremtés?” – fogalmazott a nő.

ÓRIÁSI ZŰRZAVAR VAN AZ ÖN FEJÉBEN… HÖLGYEM, HA ÉS AMENNYIBEN EGY KISMAMÁKNAK SZÓLÓ POSZTBAN KULTÚRÁT KERES… VAGY TELJESEN HÜLYÉNEK TETSZIK LENNI VAGY SZIMPLÁN CSAK ROSSZINDULATÚ. AZ CSAKIS AZ ÖN SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉGE HA NEM LÁTJA EGY REKREÁCIÓS PREVENCIÓS POSZTNAK AZ ÉRTELMÉT– reagált Krisztián.

Hozzátette: Az értékteremtést pedig ha nem látja, akkor vak! Hiszen mi lehetne nagyobb érték egy kismamának, hogy figyelnek az ő és babájának az egészségére, egészséges fejlődésére, életminőségére felkészülve egy új élet megszületésére.

A LEGNAGYOBB ZŰRZAVAR PEDIG AZ, HOGY MIKÖZBEN ÖN NEM KÖVET A BELSŐ SZÁMAIM ÉS ADATOK ALAPJÁN AZ ELMÚLT 14 NAPBAN MINDEN ÁLDOTT NAP IDELÁTOGATOTT AZ OLDALAMRA SZÓVAL NEM MÁS MAGA MINT EGY ÁLCÁZOTT RAJONGÓ– szúrta oda.

A vita annyira elfajult, hogy már Berki Krisztián „büntetőfékezős” ügye is feljött.

„A rekreaciós prevencióról… Akkor miért nem voltak preventívek drága embertársaim, amikor padlófeket nyomott egy emberekkel teli busz előtt, csak azért, hogy megleckéztesse embertársát, ezzel veszélyeztetve sokak biztonságát, megszegve a törvényt” – írta a nő.

Krisztián azonban tisztába tette a dolgokat:

A PADLÓFÉK GONDOLOM VÉSZFÉKEZÉS/BÜNTETŐFÉKEZÉST JELENT ÖNNÉL! NEM, EZ NEM FORDULT ELŐ ÉS NEM AZÉRT, MERT ÉN ÁLLÍTOM, HANEM AZÉRT, MERT AZ IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐ AZ ÉN LASSÍTÁSOM MÉG CSAK INTENZÍV SEM VOLT A MAGA 3M/S2-EL, A VÉSZFÉKEZÉS/BÜNTETŐFÉKEZÉS MÉRTÉKE 5M/S2, ÍGY ERRŐL NEM BESZÉLHETÜNK.A szakértői vélemény egyértelműen kimondja a busz vezetője vezetéstechnikai hibát vétett azzal, hogy nem lassította a buszt a megfelelő időben mindösszesen 3m/s2 el, ami elkerülte volna az ütközést Várom a valós kritikát!”

borsonline

Hirmagazin.eu