A celeb úgy fogalmazott: nem kíván nem jogerős ítéletet kommentálni. Számított arra, hogy az ügyész fellebbez, de úgy véli, másodfokon enyhíthető az ítélet.

DSC1978
A valóságshow-hős ügyvédje felmentés reményében nyújtott be pénteken fellebbezést, az ügyész viszont súlyosbítást kér.

Az ügyészség 2 év 6 hónapot kért a celebre.

Kedden született meg az elsőfokú ítélet Berki Krisztián büntetőfékezésének ügyében.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

A vád közúti veszélyeztetés és rongálás volt, melyekben a bíróság első fokon bűnösnek is találta a celebet. Ennek értelmében két év szabadságvesztésre ítélték, amelyet négy évre felfüggesztettek, és pénzbírságot is kiszabtak.

Az ügyész rögtön az ítélet kihirdetése után jelezte, hogy súlyosbításért szeretne fellebbezni, Berki és ügyvédje háromnapos gondolkodási időt kért.

Berki alaposan meghintáztatta az újságírókat

Berki Krisztián nyilatkozatot ígért, majd elszaladt az újságírók elől.

A tárgyalás végén a híresség jelezte a sajtó munkatársainak, hogy amennyiben megvárják, nyilatkozik. Ez végül nem történt meg, Berki sietve távozott, faképnél hagyva az újságírókat.

Mindenki ezt olvassa most!

Csütörtökön a Mokka vendégeként a műsorvezetők kérésére szűkszavúan elmondta, hogy lesz másodfok, de ezenkívül mást nem szeretett volna elárulni, elvégre a babavárás kapcsán érkezett a beszélgetős műsorba.

Berki Krisztián ma a Mokka vendége volt, ahol ugyan szűkszavúan, de a műsorvezetők kérdésére reagált az ítéletre.

Curtistől szeretnék idézni. Van egy nagyon remek dalszöveg erre: amíg nem látod hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy. És egy nem jogerős ítéletről nem szeretnék semmilyen kommentet mondani, hiszen az ügyész úr már fellebbezett, úgyhogy lesz másodfok mindenképpen

– mondta Berki, majd hozzátette, hogy számított az ügyész fellebbezésére.

KEMÉNYNEK TARTJA AZ ÍTÉLETET, DE SZERINTE MÁSODFOKON ENYHÍTENI FOGNAK RAJTA.

A műsorvezetők ezután könnyedebb vizekre terelték a beszélgetést, megkérdezték, hogy van a család. Berki elmondta, hogy Mazsival az utóbbi időben egy nap négyszer válnak és hatszor békülnek, de ezt a terhességgel járó hormonváltozásnak tudják be. A nehézségek ellenére nagyon boldogok, és Natival együtt várják a kistesó érkezését.

Szó esett a jelenleg is húzódó Hódi Pamela kontra Berki Krisztián pereskedésről is.

Az édesanya teljes felügyeletet akar, amit volt párja akár meg is adna neki, azonban azt vallja, hogy nem gyerektartást fizető apa akar lenni, hanem jelen szeretne lenni kislánya életében.

Berki úgy véli, Pamela azért pereskedik vele még mindig a kislány felügyeleti jogáért, mert neki nem volt édesapja, így máshogy látja a férfi szerepeket.

Hódi Pamela másként gondolkodik erről, ő nemrég Instagramon írt hosszasan arról,  miért nem reagál az általa alaptalannak nevezett vádakra, melyekkel rendszeren illeti volt párja.

Berki az adás utolsó percében azt is elárulta, hogy – bár a felesége talán megorrol rá ezért – születendő kislányuk neve jelenlegi terveik szerint Berki Milla Katarina lesz.

index

Hirmagazin.eu