A baloldal folyamatosan lenézi a vidéki embereket

– írta a Fidelitas a Facebookon.

A baloldal többször bizonyította már, nem, hogy nem tiszteli, egyenesen lenézi a vidékieket, pedig a körúton kívül is van élet, sőt ott van csak igazán – mondta el Kozma Dávid a Fidelitas szóvivője.

Mindenki ezt olvassa most!

Az egykori SZDSZ-es, majd MSZP-s Mécs Imre fia, a Momentumos Mécs János azt mondta,

„hogy rühellem a vidékieket”,

vagy emlékszünk még arra, hogy Jakab Péter szerint a vidékiek nem tájékozódnak – idézte fel a szóvivő.

Veszélyes tévképzet és ijesztő a baloldal vidéki Magyarországról alkotott képe: szerintük lepusztult és elmaradott emberek lakják.

Kunhalmi azt reméli, hogy a vidékiek fel fognak zárkózni a budapestiekhez – emlékeztetett Kozma Dávid, majd hozzátette, hogy ez azért is érdekes, mert Kunhalmi Kiskunmajsán, Jakab Péter pedig Miskolcon született.

Mindenki ezt olvassa most!

A magyarok hetven százaléka nem Budapesten él, és itt lenne az ideje, ha ezt a baloldal és Gyurcsány Ferenc politikusai is megértenék – emelte ki.

Közel sem számít elszigetelt esetnek Mécsé a baloldalon. Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester idén márciusban a kormánypárt vidéki támogatóit támadva azt mondta, „hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

Mindenki ezt olvassa most!

Gulyás Balázs, a baloldali Magyar Hang munkatársa primitívezte a jobboldali közösséget az ATV-ben. Tanulatlan, vidéki idős emberek képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan, és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség” – sértegette az ellentábort a baloldali propagandista, aki ezt követően gyorsan rohant az Index-Momentum-tüntetésre beszédet mondani.

Forrás link: Magyar Hírlap

Hirmagazin.eu