A terézvárosi nyomozók kérik az állampolgárok segítségét, egy ezidáig ismeretlen személy azonosításához, aki besurranásos lopásokat és autólopásokat követett el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2292/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. szeptember 2-án 1 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében, egy Király utcai lakásba a nyitott ablakon keresztül bejutott és onnan ellopott egy táskát, benne személyes iratokkal, bankkártyával és kulcsokkal. Ezután a megszerzett kulccsal elindította és eltulajdonította a ház előtt parkoló személygépkocsit.

A bűncselekmény elkövetésekor világos színű rövidnadrágot és pólót viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi lopás kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse 05010/3801/2017. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. július 23-án 19 óra körül egy diósgyőri cukrászdában eltulajdonította egy budapesti hölgy pénztárcáját. A tárcában személyes iratok, bankkártya és több tízezer forint készpénz volt.

Az eltulajdonított bankkártyával az egyik Miskolc, Győri kapuban lévő élelmiszerüzletben egy ismeretlen nő akart 2017. augusztus 2-án fizetni, akiről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható nő személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen nőt, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás és képek: police.hu