4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóZalai rendőreink a lakosság segítségét kérik Kóczé Virginia Viktória megtalálásához!

Zalai rendőreink a lakosság segítségét kérik Kóczé Virginia Viktória megtalálásához!

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 20030-157/34/2024. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kóczé Virgínia Viktória ügyében.

A 14 éves lány 2024. január 20-án ismeretlen helyre távozott egy letenyei lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

A lány 155 centiméter magas, átlagos testalkatú, kerek arcú, hosszú, sötétbarna haja van és barna szemű.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kóczé Virgínia Viktóriát felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-321-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Segítségüket előre is köszönjük!

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem