17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Watch The New Trailer and Photos From Netflix’s ‘The Day I Met El Chapo: The Kate del Castillo Story’ (+ video)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Update: Sean Penn has threatened legal action against Netflix over the series you are about to read below.

The Day I met El Chapo

We have all read the Sean Penn Rolling Stone article he wrote back in 2016 where he and Mexican actress Kate del Castillo met with El Chapo. Well, that story is now being told in retrospect by Kate and Netflix in a three-episode biographical series titled “The Day I Met El Chapo: The Kate del Castillo Story“. The series, with never-before-seen footage, gives exclusive details from del Castillo on what led to the infamous meeting between her, Penn and the world’s most notorious drug lord.

The Day I met El Chapo

The expectation with this pseudo-doc is to get some real answers to several questions: what was the deep interest in Kate risking her career and life to see a man that is pure evil? What was her relationship with Sean Penn prior to the clandestine meeting? Was her original intention from the onset to sell the rights to this story? What else does this saga lead to?

The Day I met El Chapo

Though the El Chapo buzz has worn off as of late with his life being explored ad nauseam on Univision’s biopic novela, there is a 50-50 shot that this series might be received with lukewarm interest. Perhaps it’s that narcos have taken a back seat to clowns at the White House.

The Day I met El Chapo

Watch the first trailer and peruse the stills from the series below.👇🏽

Further pictures:

The Day I met El Chapo
The Day I met El Chapo

Source and Photos: http://showbizcafe.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...