Tompos Kátya kampánydala, Bagdi Bella boldogságtitka, egy születőben lévő magyar világsztár és a jövő évi foci-Eb a Sláger Témában.

Szeptember 15-én 20 órától Tompos Kátya színésznő, Bagdi Bella énekesnő-személyiségfejlesztő tréner, Szőke Abigél színésznő, valamint az MLSZ képviseletében Fodor Anett és Szabó Gergő lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Tompos Kátyának igazán sűrű lesz az ősz. Hiszen őt és Hrutka Róbertet kérték fel, hogy készítsék el a szeptember 21-ei Színházak Éjszakája kampánydalát. Az, hogy a Viszlek haza című dal és klip már az új, sorban a harmadik közös nagylemezük előfutára-e, kiderül a Sláger Témából.

A Színházak Éjszakája előestéjén mutatják be a Madách Színház legújabb musicaljét is. Once/Egyszer darab egyik főszerepe zeneileg is izgalmas kihívást rejteget a Jászai Mari-díjas színésznő számára. Hogy miért, megtudhatjuk a vasárnapi adásból.

Emellett Tompos Kátya már javában készül a Love Letters október elején esedékes Centrál Színházbeli bemutatójára is.

Tompos Kátya (jobbról). FORRÁS: ORIGO

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Bagdi Bella lesz a vendég. Aki már-már a halál torkából lépett vissza, hogy aztán rátaláljon a boldogság titkára, amelyet azóta igyekszik minél több emberrel megosztani. Teszi ezt többszörös arany- és platinalemezes énekesnőként, személyiségfejlesztő trénerként és íróként, a gyerekeknek a felnőttekig szóló könyveivel egyaránt. Hogy mivel foglalkozik a Jobb Veled a Világ Alapítvány, hogy mi is az a Boldogság Intézet, a Boldogságprogram, vagy éppen a Boldogságóra, kiderül a Sláger Témából.

Bagdi Bella. FORRÁS: ORIGO

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra első felében, az Oscar-díjra nevezett Akik maradtak című film női főszereplője, Szőke Abigél lesz a vendég. Az ifjú színésznő ugyan még csak tanulja a szakmát, de ösztönös tehetségét már a világhírű Variety magazin is kiszúrta, a kritikusok máris új világsztár születését jövendölik benne. Hogy jövő év elején megkaphatja-e Tóth Barnabás rendező legújabb alkotása az aranyszobrocskát, arról is vall majd Szőke Abigél.

Szőke Abigél. FORRÁS: ORIGO

Őt követi Fodor Anett és Szabó Gergő. A jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság budapesti Önkéntes Programjának vezetője, valamint a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke az Eb-esélylatolgatás mellett arról is beszél majd, miért is lehet egyedülálló élmény önkéntesként segíteni a Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő négy Eb-mérkőzésen.

Fodor Anett és Szabó Gergő. FORRÁS: ORIGO

2019. szeptember 15-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Tompos Kátyával, Bagdi Bellával, Szőke Abigéllel, Fodor Anettel, Szabó Gergővel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!