23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

Vihar Varga Irén paradicsomában: Eltöröm a kezed és a hátadba nyomom

Dátum:

Megosztás:

A netes híresség kapcsolatában felütötte fejét a zöldszemű szörny. Komoly fenyegetések hangzottak el…

Varga Irén tudja, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ezért aztán mindent és sajnos még annál is többet elkövet a konyhában, hogy szerelmük tüze folyamatosan lobogjon. Laci pedig hősként állja a sarat és koránt sem őszinte mosollyal az arcán pakol a szájába mindent, amit Irénke elé tesz. És hát tudjuk, hogy hősnőnk pont olyan jól főz, mint ahogyan énekel.

Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy a netes híresség időnként bünteti hitesurát a főztjével. Ez történhetett most is, amikor Irénke keze nyomán megszületett a “luxus mandarin” nevet kapó kreálmány. A főzős videó végén ugyanis, miközben Laci értelmezni próbálja az ízeket, a neje előhozakodik egy igen kellemetlen témával. Jelesül azzal, hogy a férfi nemrég szemezett egy másik hölggyel. Irénke kilátásba helyezte, hogy letépi a férje kezét és a hátába állítja és azt is elmondta, hogy a hölggyel is elbeszélget, ha alkalma nyílik rá.

Varga Irén,féltékenység
Fotó: Irtó András / YouTube

Sajnos a csatorna tulajdonosa nem engedélyezi a videó beágyazását, de ide kattintva megnézheted. Javasoljuk, hogy tekerj 10:40-ig, ha csak nem szeretnél instant gyomormérgezést kapni, pusztán attól, hogy megnézed, mit tálalt fel Lacinak a mi Irénünk.

ripost

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...

Újabb háború törhet ki Európában

Nagy az esélye annak, hogy Koszovó és Szerbia között ismét fegyveres összetűzés alakuljon ki – nyilatkozta a sajtónak...

Nincs veszélyben hazánk zöldtőkéje

A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági...

Angol extábornok: Putyin atomfegyvereket fog bevetni

Oroszország már többször fenyegetőzött azzal, hogy beveti nukleáris fegyvereit. Egy brit volt tábornok szerint a veszély valós. Úgy...
facebook