A netes híresség kapcsolatában felütötte fejét a zöldszemű szörny. Komoly fenyegetések hangzottak el…

Varga Irén tudja, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Ezért aztán mindent és sajnos még annál is többet elkövet a konyhában, hogy szerelmük tüze folyamatosan lobogjon. Laci pedig hősként állja a sarat és koránt sem őszinte mosollyal az arcán pakol a szájába mindent, amit Irénke elé tesz. És hát tudjuk, hogy hősnőnk pont olyan jól főz, mint ahogyan énekel.

Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy a netes híresség időnként bünteti hitesurát a főztjével. Ez történhetett most is, amikor Irénke keze nyomán megszületett a „luxus mandarin” nevet kapó kreálmány. A főzős videó végén ugyanis, miközben Laci értelmezni próbálja az ízeket, a neje előhozakodik egy igen kellemetlen témával. Jelesül azzal, hogy a férfi nemrég szemezett egy másik hölggyel. Irénke kilátásba helyezte, hogy letépi a férje kezét és a hátába állítja és azt is elmondta, hogy a hölggyel is elbeszélget, ha alkalma nyílik rá.

Varga Irén,féltékenység
Fotó: Irtó András / YouTube

Sajnos a csatorna tulajdonosa nem engedélyezi a videó beágyazását, de ide kattintva megnézheted. Javasoljuk, hogy tekerj 10:40-ig, ha csak nem szeretnél instant gyomormérgezést kapni, pusztán attól, hogy megnézed, mit tálalt fel Lacinak a mi Irénünk.

ripost

Hirmagazin.eu