Home Külföld Kiemelt külföldi hírek Vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji...

Vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji nemzetközi repülőtérről (DXB) – közölte kedden este az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosának légikikötője.

0
opera pillanatfelvétel 2024 04 17 053157 www.tiktok.com
www.tiktok.com

A heves esőzések és zivatarok apokaliptikus jeleneteket okoztak Dubajban, az Egyesült Arab Emírségek egyes részein súlyos áradásokat okoztak. Luxusautók merülnek el a mély vízben, a Teslák a vízzel küzdenek, miközben a városi hatóságok azt tanácsolták az embereknek, hogy maradjanak otthon.

A dubaji repülőtér nap közben 25 percre kénytelen volt felfüggeszteni a tevékenységétet. Egy szóvivő korábban arról számolt be, hogy összesen 21 induló és 24 érkező járatot töröltek reggel óta.

A földalatti luxus bevásárlóközpontokat elöntötte a víz, a dizájnerruhákat viselő vásárlók a vízben gázoltak.

Az Egyesült Arab Emírségek Nemzeti Meteorológiai Központja szerint a szokatlan időjárási viszonyok várhatóan szerdáig fennmaradnak a régióban.

A helyi hatóságok tartálykocsikat küldtek ki az utcákra, hogy szivattyúzzák fel a vizet, a sivatagi ország egyes területein több mint 80 milliméternyi eső esett, ami megközelíti a 100 milliméter körüli éves átlagot.

Kép: HírTV;
Cikk: Origo.hu;
Cikk linkje

#dubaj#eső#árvíz#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Exit mobile version
Megszakítás