29.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Vége? Jakab Péter a Facebook-oldalán tett bejelentést: ítéletet mondtak felette

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Véget ért Jakab Péter meghallgatása az országgyűlés mentelmi bizottsága előtt. A bizottságnak arról kellett döntenie, egyetértenek-e Kövér László döntésével, amellyel 9,6 millió forintra büntette Jakab Pétert, mert az ficsúroknak nevezte a kormánypárti politikusokat.

„A kihallgatásom véget ért. Az ítélethirdetésről kiküldtek, a mentelmi bizottság fideszes elnöke azonban világossá tette: marad a Kövér által kiszabott 10 milliós büntetés. Hogy miért? Mert Kövér azt mondta. 2022-ben valódi rendszerváltást!” – írta a Facebookon szerdán Jakab Péter, akit kiküldtek az „ítélethozatalról”.

A poszthoz készített videóban azt mondta, a fideszes képviselőknek arról kellett dönteniük, egyetértenek-e Kövér László házelnök döntésével, hogy a „ficsúr” kifejezésért ma 10 milliós büntetés jár. Bár Jakabot kiküldték az ítélethozatalról, de a képviselők már előtte nyilvánvalóvá tették, hogy egyetértenek Kövérrel. Arra nem tudtak választ adni, hogy akkor a fideszes oldalról korábban érkezett csicska, csürhe, a bohóc, zsúrpubi, vagy a büdös bunkó kifejezésekért semmi büntetést nem kaptak. Politikai döntésről van szó Jakab szerint. Kövér egyénileg dönthet, milyen szavakért büntet, a bizottság pedig nem volt hajlandó Jakab kérésére közölni tiltott szavak listáját. Jakab az országgyűléshez fordul, mert annak van joga ellentétes döntést hozni.

Mindenki ezt olvassa most!

Ha a Kövér László elnökölte országgyűlés is elmarasztalja a ficsúrozásért, Jakab nemzetközi bírósághoz fordul: mint mondta, nem magáért, hanem a választóiért, mert szerinte ennek a 10 milliós büntetésnek az üzenete az, hogy mindenki fogja be a száját…

Tehát az ügynek még nincs vége, Jakab az országgyűlés után nemzetközi bíróság elé viszi a témát.

Az ülés egyébként valójában arról szólt, kaphat-e a bizottságban többségi támogatást Jakab Péter a 9,6 milliós büntetés elleni fellebbezéséhez. Mint azt az ülés után Hargitai János bizottsági elnök bejelentette: nem kapott.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

„Úgy izgulok, mint a legelső Sziget-fellépésünkön” – Balázs Klári és Korda Gyuri bácsi visszatértek: óriási bulit csaptak a Szigeten! – videó

A Sziget Fesztivál első napján minden kétséget kizáróan voltak nagyobb világsztárok, mint Korda György és Balázs Klári. De abban teljesen biztos videós...

Zivzivadze duplázott, idegenben is nyert a Fehérvár

A Mol Fehérvár FC az Európa-konferencialigában, a selejtező 3. fordulójának visszavágóján is legyőzte a moldovai Petrocubot, ezúttal 2–1-re,...

Falusi Mariann trágárkodik, Hernádi Judit süketet játszik, Havas Henrik makog, Nagy Bandó mocskolódik – videó

Kikészült a Jobbik miatt a Heti Hetes – derült ki Bohár Dániel videójából, aki felhívta a balos művészeket,...
facebook