12.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Újabb változások jönnek 3-as metró vonalán

Dátum:

Megosztás:

Hétfőtől forgalomkorlátozások lesznek a 3-as metró pótlóbuszainak útvonalán, keddtől ezzel összefüggésben változik egyes éjszakai buszjáratok útvonala

– közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.

A pótlás megszüntetése miatt van szükség erre, mivel a metrófelújításhoz kapcsolódóan megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok.

A közlemény szerint az útvonalon hétfőtől mozgó terelésekre, munkaterületek melletti útszűkületekre, sávlezárásokra kell számítani.

Hétfőtől vasárnapig a Nyugati téren, a városközpont felé vezető oldalon a pótlóbusz jelenlegi megállójának vonalában lesz útszűkület.

A legfrissebb hírek itt!

A Lehel téren mindkét oldalon lezárják a buszsávot. Emellett megszűnik az Alig utca lezárása a Váci úton, így ismét lehet jobbra kanyarodni a belváros felé.

A Váci úton irányonként egy-egy sáv váltakozó lezárása várható a Petneházy utcánál. A Váci út/Róbert Károly körút csomópontban ideiglenesen helyreáll a buszpótlás előtti forgalmi rend, a Váci útról ismét lehet balra kanyarodni a Rákóczi híd irányába. Továbbá itt megkezdődnek a csomóponti helyreállítások, esetenként és irányonként egy-egy sáv lezárása várható.

A buszsáv lezárására kell számítani az Üllői úton is, a Pöttyös utcánál, mindkét oldalon.

Éjszaka

A BKK arról is tájékoztatott, hogy a Népligetnél és a Göncz Árpád városközpontnál elbontják a metrópótlás miatt kialakított ideiglenes forgalomtechnikai létesítményeket, ezért keddtől kis mértékben módosul a 914-es, a 914A, a 950-es és a 950A éjszakai autóbuszok útvonala.

Néhány hét múlva véget ér a 3-as metró felújítása: május 22-től minden nap minden állomáson megállnak a szerelvények, és megszűnik a buszos metrópótlás – tették hozzá.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...