7.1 C
Budapest
2022. december. 6. kedd

Újabb sokkoló fotó a balatonlellei étteremben talált patkányról

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Korábban írtunk arról, hogy egy balatonlellei étteremben patkányt fotóztak. Olvasónk újabb fényképeket küldött.

Kérdéseinkkel azonnal megkerestük a szóban forgó éttermet.

Frissítés – 20:25

Cikkünk megjelenését követően, az étterem az alábbi állásfoglalást küldte meg szerkesztőségünknek. A szöveget változtatás nélkül közöljük:

„Mai napon délután 16 órakor e-mailes megkeresés érkezett balatonlellei éttermünkbe, melyre az alábbi állásfoglalást küldjük.

Éttermünkben a nyári feszített főszezoni munkatempó miatt a munkafolyamatok jelentős része az étteremben és nem az irodában zajlik, ezért nem volt alkalmunk az Önök által küldött e-mailre korábban reagálni.

A telefonos megkeresés után munkatársunk azonnal informálta a cég vezetőségét. Mai napon egy rágcsáló futott be éttermünkbe vendégünk lába alatt, melyről fotók készültek.

A rágcsáló az épület felső gépészeti szerkezetére szaladt. Az észlelés után kollegáink a rágcsálót befogták és ártalmatlanították.

Éttermünkben több, mint 10 éves működése alatt hasonló eset nem történt. Mivel megelőzésképpen jogszabályi kötelezettségünknek eleget téve rendszeres monitorozással rágcsálóírtást végeztetünk.

Cégünk filozófiájának egyik alappillére a higiénia fontossága, mely kifejezetten igaz éttermünk mindennemű felületének folyamatos fertőtlenítésére és tisztántartására. Jogszabályok alapján, illetve a vállalat saját HACCP politikájának megfelelően szigorú élelmiszerbiztonsági követelményeknek teszünk eleget.”

atv.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Figyelem! Lőfegyver lehet a TOP-listás körözött személynél! – Ne próbáljátok meg feltartóztatni, hívjátok bármelyik rendőri számot!

Hazai-, európai- és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a nagyon veszélyes rabló, Sütő Ferenc ellen. Forrás és nyitókép: police.hu Hirmagazin.eu

Vlagyimir Putyin kitiltotta az orosz médiából az „LMBT-propagandát”

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT-aktivistáknak a nemi átalakítással...

Hétfő esti szamba – Brazília fesztivált rendezett Dél-korea ellen

Brazília már fél óra után eldöntötte a mérkőzést Dél-Korea ellen. A Selecao ellenfele a negyedöntőben Horvátország lesz péntek...

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

Hozzátették, hogy a pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot. Idén csaknem száz ingyenes koncertet...