1.2 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Újabb pedofilbotrány: egy 13 éves kaposvári fiú az áldozat, a gyanúsított az LMP politikusa

Dátum:

Megosztás:

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az LMP korábbi Somogy vármegyei önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselőjelöltje ellen.

Kovács Gábort 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítják.

Elsőként a Blikk értesült arról, hogy hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást. Kérdéseikkel megkeresték a nyomozó hatóságot. A következő választ kapták: „A bűncselekménnyel gyanúsítható férfi ellen a hatóság elfogatóparancs adott ki, az eset körülményeiről és a nyomozás részleteiről bővebb információval nem szolgálhatunk.”

A  Metropol újabb részleteket tudott meg a bűncselekményről.

A 67 éves férfi, az LMP politikusa múlt szombaton megtévesztő információkkal egy 13 éves diákot csalt el otthonról. Később, egy még pontosan nem azonosított néptelen helyszínen, az erdő szélén, egy autóban a kiskorú kárára súlyos szexuális visszaélést követett el. A gyermekkorú áldozat a történtekről odahaza beszámolt a szüleinek, akik azonnal feljelentést tettek a rendőrségen.

A legfrissebb hírek itt!

A Somogy Vármegyei Rendőrkapitányság nyomozói, miután a férfit nem találták meg a lakóhelyén, elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Metropol úgy tudja, hogy Kovács Gábor a bűncselekmény elkövetése után azonnal külföldre szökött.

A Metropol a következő kérdésekkel fordult a Somogy Vármegyei Rendőr- Főkapitánysághoz.

Megfelel-e valóságnak az az információ, hogy a bűncselekmény gyanúsítottja megszökött Magyarországról?

Tudni-e bármit arról, hogy a gyanúsított milyen ürüggyel csalta el a kiskorút otthonról?
A gyanúsított volt-e már büntetve korábban hasonló bűncselekmények miatt?
A Somogy Vármegyei Rendőrfőkapitányság kommunikációs szolgálata a következő választ küldte:

„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfi ellen a hatóság elfogatóparancsot adott ki, a felkutatására tett intézkedések jelenleg is folyamatban vannak. Az eset körülményeiről és a nyomozás részleteiről bővebb információval nem szolgálhatunk.”

Az LMP a botrány kirobbanása után azonnal megpróbálta eltüntetni a nyomokat, nehogy bármi a párthoz kötődő információ kiderüljön pedofíliával gyanúsított politikustársukkal kapcsolatban. Aki ma rákeres Kovács Gábor nevére, az LMP honlapján ezt találja:

pedofilbotrány

De az interneten ma is megtalálható a barcsihirek.hu oldalon a szexuális visszaéléssel gyanúsított LMP-politikus bemutatkozása.

pedofilbotrány
 
pedofilbotrány

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...