27.5 C
Budapest
2023. szeptember. 29. péntek

Több mint négy évtizede együtt: Korda György és Balázs Klári elárulták házasságuk titkát

Dátum:

Megosztás:

Magyarország közkedvelt előadó párosa ma ünnepli a 42. házassági évfordulóját. Mi a siker kulcsa? Gondolkodtak-e bármikor is a váláson? Mi volt a legnagyobb kihívás? Ezekre a kérdésekre adtak most választ.

Korda György és Balázs Klári boldogan osztották meg élményeiket a házassági évfordulójuk kapcsán. Ha van, aki tudja, mi a hosszú és boldog házasság titka, azok ők: immár 42 éve élnek férj és feleségként egymás oldalán.

A legendás előadóművész, Korda György arról mesélt, hogy már a legelső pillanattól kezdve tudta, hogy Klárika lesz az egyetlen nő az életében, és ez 42 év után sem változott – árulta el a Borsnak:

„Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni” – osztotta meg a jó házasság egyik titkát Gyuri bácsi. Majd őszintén bevallotta:

Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt.

Korda György és Balázs Klári élete és munkája is közös /Fotó: RAS archív Korda György és Balázs Klári már több mint 40 éve kitart egymás mellett, mint férj és feleség /Fotó: Ringier-archívum

Ezután a felesége vette át a szót, aki szerint butaság azt gondolni, hogy a házasság könnyű és csak örömteli pillanatokból áll. Nem fél felvállalni, hogy bizony még az ő kapcsolatukban is voltak mélypontok:

„A szórakoztatóiparban minden együtt töltött év duplának számít, ebben semmi túlzás nincs. Mi a színpadon élünk, sok rajongónk van, akik nemcsak a rivaldafényben szerettek volna látni minket, hanem akár a hálószobájukban is… Szóval sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal” – mesélte a lapnak Klári.

És hogy miként vészelték át ezeket az időszakokat ? Az énekesnő bevallása szerint a titok csak annyi, hogy a szerelem mellett a legjobb barátai is egymásnak:

Nem volt az a jóképű férfi vagy csinos nő, amelyikért megérte volna felrúgni azt a betonbiztos szövetséget, ami köztünk másodpercek alatt kialakult…

Balázs Klári és Korda György harminc éve élnek a villában /Fotó: Varga Imre Balázs Klári és Korda György szerint a jó házasság titka, hogy ők nem csak egy szerelmes pár, de legjobb barátok is /Fotó: Varga Imre

Arról is beszéltek, vajon volt-e olyan súlyos a helyzet, amikor azt gondolták, végleg búcsút intenek egymásnak. Az énekesnő ezt mondta:

„Nem volt mindig minden tökéletes, nem voltunk sosem álompár, de – becsület szavamra mondom – soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elváljak. A Jóisten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze, az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!” – mondta Klárika, akinek a férje sem hagyta szó nélkül a dolgot:

„Mert egy jó Klári mindent megbocsát” – kacagott az ország kedvenc Gyuri bácsija, majd – komolyara fordítva a szót – hozzátette:

„Ő mindig tudja, hogyan szóljon hozzám és mikor. Ez az egymás iránti tisztelet és odafigyelés a legtöbb, amit adhatunk a másiknak.”

blikk, bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

How to see the Harvest Moon, the final supermoon of 2023, rise this weekend

The famous Harvest Moon — the final supermoon of 2023 — will be the first full moon of...

Erősemberek: Kontás Csaba élete első világbajnokságán bizonyított

A 14. helyet szerezte meg élete első világbajnokságán az U105 kilogrammban versenyző komáromi erősember, Kontás Csaba. A sportoló...

Szeptember 29. – A Szív világnapja

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét! A szívünknek is szüksége van a törődésre és a szeretetre. Ezért ugyanúgy ahogy...

Hizlalnak-e a sós nassolnivalók?

A legtöbb esetben értékes alapanyagokból készülnek a legkedveltebb nasik Budapest, 2023. szeptember 29.  – A sós nassolnivalókat előszeretettel fogyasztják...