13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Több millióan használnak még Windows 7-et, pedig nagyon fontos lenne lecserélni..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kevesebb mint két hét múlva már a legfontosabb biztonsági frissítések sem érkeznek majd meg a Windows 7-re, ami azért nagy probléma, mert több millió számítógépen még mindig ez a régi rendszer működik.

A Windows 7 kétségtelenül minden idők egyik legnépszerűbb és legjobb számítógépes operációs rendszere volt. Ehhez több dolog is hozzájárult, de a Windows XP után ez tűnt a leginkább logikus fejlesztési pontnak a legtöbb felhasználó számára, és a továbbhaladásban az sem segített, hogy a Microsoft következő rendszere, a Windows 8 nem sikerült kiemelkedően jól.

A VÁLLALAT IDŐ ELŐTT KEZDTE EL ERŐLTETNI AZ ÉRINTÉSES KIJELZŐKRE FEJLESZTETT CSEMPÉS FELÜLETET, ÉS PERSZE OLYAN DOLGOK SEM SEGÍTETTEK, MINT HOGY ELTÜNTETTÉK A WINDOWSBAN MINDIG ALAPNAK SZÁMÍTÓ START MENÜT.

A Windows 10 ugyan számos ponton korrigálta az előd tévedéseit, és főleg ma már (számos frissítés után) egy ténylegesen kiválóan használható rendszer, azonban sokan egyrészt megégették magukat a 8-as verzióval, másrészt pedig sokan úgy vélik, hogy ameddig működik valami, addig minek váltani.

PEDIG MOST MÁR NAGYON IDŐSZERŰ LENNE, UGYANIS A MICROSOFT MÁR TÖBB MINT EGY ÉVE JELENTETTE BE, HOGY VÉGLEG MEGSZŰNIK A WINDOWS 7 TÁMOGATÁSA.

Persze, nagyon sok esetben a váltás nem olyan egyszerű: a vállalati szférában, egészségügyben, közigazgatásban nem olyan magától értetődő egy új rendszer feltelepítése, mint otthoni körülmények között, így a Microsoft adott egy kis kibúvót: egy külön összeg befizetése után még három évig megkaphatja a Windows 7 a legfontosabb biztonsági frissítéseket.

FORRÁS: MICROSOFT

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...