Kezdőlap Főhírek Külföld TikTok-kihívás miatt halt meg egy tízéves kislány

TikTok-kihívás miatt halt meg egy tízéves kislány

TikTok. / Fotó: Northfoto

Ismét egy közösségi médiás kihívás követelt életet.

A különböző netes kihívások, főleg a TikTokon terjedők, sajnos egyre gyakrabban végződnek tragédiával, ráadásul az áldozatok rendszerint kamaszok. Volt olyan tini, aki örökre lebénult egy gyertyás baleset miatt, miközben a videós oldalra forgatott, egy tízéves olasz lányka pedig pont abba fojtogatós kihívásba halt bele januárban, ami most is életet követelt a pennsylvaniai Chester városában.

A tízéves, eszméletlen Nyla Andersonra múlt vasárnap találtak rá szülei a gyermek hálószobájában. Noha azonnal kórházba siettek vele, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Édesanyja, Tawainna most azért könyörög szülőtársainak: nézzenek bele gyermekük telefonjába, mert nem tudhatják, mit találnak ott. Ha ő ezt megteszi, szeretett lánya talán ma is élne. Sajnos azonban részt vett a gyilkos kihívásban.

Nyla egy TikTok-kihívás miatt vesztette életét. Mindössze tíz évet élt Fotó: ABC7

 

– Ő volt a mindenem. Boldog gyermek volt. Soha nem múlik el a fájdalmam. Itt van a torkomban. Nagyon fáj – magyarázta a gyászoló anyuka elcsukló hangon.

A TikTok szóvivője szerint az említett trend, mely arról szól, hogy a fiatalok addig fojtogatják magukat vagy tartják vissza a levegőt valami módon, amíg el nem ájulnak, mindezt pedig fel is veszik, már a videós közösségi oldal előtt is jelen volt, így szerinte nem az ő felelősségük. Ennek ellenére igyekeznek minden olyan tartalmat eltávolítani, ami káros lehet – írja a Mirror.

Mirror, bors

Hirmagazin.eu


Exit mobile version