Bár férje kimondottan büszke Kulcsár Edinára és mindenben támogatja őt, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják és nehezen lépne túl rajtuk.

Erről Te sem maradhatsz le!

Médiánk korábban már megírta, hogy Kulcsár Edina kacérkodik a színész szakmával, és ha minden jól megy, októberben a sikeres felvételi vizsga után már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályába jár majd a Lumiere Filmiskolában.

Az egykori szépségkirálynőt férje, Szabó András Csuti természetesen támogatja abban, hogy valóra váltsa álmát, és mindkettőjüknek megvan a saját dolga, a háztartásban és vállalkozásokat illetően is, de igyekszik alkalmazkodni, hogy megoldják ezt a feladatot is. És bár Csuti kimondottan büszke a feleségére, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják őt.

Erről Te sem maradhatsz le!

A házaspár az élet minden területén támogatja egymást /Fotó: Pozsonyi ZitaA házaspár az élet minden területén támogatja egymást /Fotó: Pozsonyi Zita

 

Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet, ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, az csak színpadi, nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen

– magyarázta a Borsnak Csuti.

Erről Te sem maradhatsz le!

Még ez is! Mivel Edinának a színészórái a hétvégéken lesznek, így a gyereknevelés olyankor a családfőre marad.

blikk

Hirmagazin.eu