15.5 C
Budapest
2023. április. 2. vasárnap

Talán Csuti csókja nem az igazi? .. Színésznőnek áll Kulcsár Edina – Csuti kiborul, ha a feleségének csókjelenetei lesznek..

Dátum:

Megosztás:

Bár férje kimondottan büszke Kulcsár Edinára és mindenben támogatja őt, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják és nehezen lépne túl rajtuk.

Erről Te sem maradhatsz le!

Médiánk korábban már megírta, hogy Kulcsár Edina kacérkodik a színész szakmával, és ha minden jól megy, októberben a sikeres felvételi vizsga után már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályába jár majd a Lumiere Filmiskolában.

Az egykori szépségkirálynőt férje, Szabó András Csuti természetesen támogatja abban, hogy valóra váltsa álmát, és mindkettőjüknek megvan a saját dolga, a háztartásban és vállalkozásokat illetően is, de igyekszik alkalmazkodni, hogy megoldják ezt a feladatot is. És bár Csuti kimondottan büszke a feleségére, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják őt.

Erről Te sem maradhatsz le!

A házaspár az élet minden területén támogatja egymást /Fotó: Pozsonyi ZitaA házaspár az élet minden területén támogatja egymást /Fotó: Pozsonyi Zita

 

Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet, ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, az csak színpadi, nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen

– magyarázta a Borsnak Csuti.

Erről Te sem maradhatsz le!

Még ez is! Mivel Edinának a színészórái a hétvégéken lesznek, így a gyereknevelés olyankor a családfőre marad.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Gyurcsány Ferenc alaposan kiosztotta Karácsony Gergelyt

Helyes, kedves, jó arcú politikusnak tartja a volt miniszterelnök a főpolgármestert, aki "a feladatát nem végzi el". Még...

Az EB éléről a NATO elnöki székébe ülne át Ursula von der Leyen

Még az idén, pedig csak jövőre jár le a megbíztása. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is...

Megjelent a közlöny, kiderült, mennyi lesz idén a nyugdíj

A megállapításhoz szükséges jövedelmi szorzószámokat tette közzé egy rendeletben a kormány. Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amelyben a 2023-ban...

Chefchaouen, a Kék Város – képek

Aki valaha is feltévedt már Pinterestre vagy Instagramra bizonyára találkozott már Marokkó híres kék városával, Chefchaouennel. Ezeken a képeken...