Home Életmód Egészség - betegség Súlyos betegséggel kezelik a magyar színészt

Súlyos betegséggel kezelik a magyar színészt

0
Forrás: Bors

Peller Károly a felére fogyott, kiderült, hogy komoly betegséget örökölt.

Peller Károly hízékony típusnak tartja magát, mint mondja, nagyon oda kell figyelnie a súlyára. A színész 2017-ben egyszer már végigcsinált egy hosszabb fogyókúrát azért, hogy megkapja az Ének az esőben főszerepét. El is érte a célt, övé lett a szerep, de ahogy eltelt két év, elengedte magát, és a kilók jelentős része is visszatért.

Húsz évig fogyókúrázott

„Húsz évig fogyóztam tulajdonképpen, elegem volt. Ilyen alkat vagyok, nincs mit tenni, pedig a létező összes fogyókúrát kipróbáltam. Most egysze­rűen annyi történik, hogy már nem figyelek oda erre” – mondta akkor egy interjúban Peller Károly.

14b3d5628f8d41059fc6dbd304edba25
Peller Károly

„Elmúltam negyven, már nem kell szép és aranyos fiatal fiúkat játszanom, hiszen magam sem vagyok az. Most inkább az idősebb komikus vagy az apaszerepek találnak meg, és ez jól is van így. Önazonos vagyok a szerepeimmel, most ezeknek van itt az idejük. Ugyanúgy az orromig dobom a lábam a színpadon és bármikor lemegyek spárgába.”

Már az egészségére is hatással volt a túlsúlya

De végül 30 kiló szaladt fel rá az elmúlt években, az egészségi állapota miatt életmódváltásba kezdett, és egy súlyszabályzó esszenciát is bevetett sikeresen, hiszen 20 kilót fogyott, amit Facebook-oldalán mutatott meg.

Nem csináltam a túlsúlyomból hiúsági kérdést, jól éreztem magam a bőrömben. Egészen addig így voltam ezzel, amíg az egészségem nem látta kárát. Először a térdeim kezdtek el sajogni, de még ezzel is megbékéltem volna. Aztán kiderült, cukorbeteg vagyok. Ez egy nagy pofon volt. Az édesapám és a nagyszüleim is azok voltak, tudtam, hogy milyen szövődményei vannak ennek a betegségnek és ezért határoztam el, hogy lefogyok és sikerült is

– írta a színész az új fotójához, amit a Metropol szúrt ki.

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás