-6.7 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Rozika néni, a kilátástalan helyzetben lévő nyugdíjas szívszorító videóval robbantotta fel a TikTokot: „Álmomban sem gondoltam volna, hogy 71 évesen azt kell megélni, hogy éhen kell halni” – írja a Blikk.hu

Dátum:

Megosztás:

A 71 éves Rozika néni soha nem gondolta volna, hogy valaha is megtapasztalja, milyen egy hideg lakásban éhezni..

A TikTokon vírusként terjedt el a szívszorító felvétel, amelyben Rozika néni mesél kilátástalan helyzetéről. A felvételt, amit az egyik barátnője töltötte fel az internetre, mára több százezren láttak.

– Ledolgoztam az életem javarészét, de erre még álmomban sem gondoltam volna, hogy 71 évesen azt kell megélni, hogy éhen kell halni. Fűtetlen lakásban kell megfagyni. Lehet, hogy most úgy néztek rám, mint egy vén öregasszonyra, de nem az a lényeg

 hallható a videóban.

(A legfrissebb hírek itt)

A nyugdíjas nő elmondta, hogy mikor eljutott az emberekhez a kétségbeesése, rengeteg felajánlást kapott tőlük. Úgy döntött a barátnőjével, hogy az adományokat szétosztja a többi rászoruló között, hiszen rengeteg élelmiszert küldtek neki.

Rozika néni a videóval szerette volna felnyitni az emberek szemét, hogy segítsenek a rászorulókon, ugyanis rengeteg nehézségen ment keresztül ő is az évek alatt.

– Volt egy hatalmas szívinfarktusom, amelyet egy évig kezeltek, amikor elveszítettem a fiamat és a férjemet autóbalesetben. Akkor nagyon el voltam keseredve, nem találtam a helyemet – mesélte a könnyeivel küszködve a Fókuszban.

Nehéz gyermekkora volt, ugyanis az édesanyja lemondott róla a születésekor, így intézetben nevelkedett.

(A legfrissebb hírek itt)

Korábban az értágító gyógyszeréért 350 forintot fizetett, ám most már 15.800-at. A nyugdíja rettentően kicsi mindössze 28.500 forint, amiből mindent kifizetni lehetetlen.

Blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...