23.8 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Rowan Atkinson visszatér – ez a 7 brit sorozat készül Netflixre

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Netflix legújabb szerződései alapján ígéretes alkotások érkeznek hamarosan a streamingszolgáltatóra egyenesen az Egyesült Királyságból, a közreműködők között pedig olyan élő legendák is felbukkannak, mint Rowan Atkinson.

A horrortól a sci-fiig, a romantikától a komédiáig terjed a skála, amely a Netflix hamarosan debütáló produkcióit tartalmazza:

Baby Reindeer

A 2019-es Edinburgh Fringe színpadán előadott, valós történeten alapuló monodráma, a Baby Reindeer főszereplője, az előadóművész Richard Gadd sajátos viszonyáról szól, amely a női sztalkeréhez köti, és ahhoz a mély, sötét traumához, amelyet ez a találkozás segít feldolgozni.

Cuckoo Song

Egy ütős horrorsztori két ellenségeskedő nővérről – egyikük ember, másikuk szörny –, akik összefognak, hogy visszafordítsanak egy rosszul elsült természetfeletti alkut, és ezzel meggyógyítsák a gyászoló családukat. Frances Hardinge regénye alapján.

Half Bad

A 16 évess Nathan a világ legrettegettebb boszorkányurának törvénytelen fia. Az egész életét azzal tölti, hogy intő jeleket keres arra vonatkozóan, hogy nehogy ugyanarra a pusztító útra lépjen, mint az apja. Ahogy azonban a feszültségek fokozódnak, a jó és rossz közötti határvonalak elmosódnak, és Nathan végül felfedezi, hogy milyen ember is valójában. Ez a gondterhelt kamaszról szóló, szorongásokkal teli young adult show várhatóan nagy meglepetéseket okoz majd a nézőknek. A sorozat Sally Green Half Bad trilógiáján alapul.

Lockwood & Co

Londonban, ahol éjszakánként a legtehetségesebb kamasz szellemirtók veszélyes harcokat vívnak a halálos szellemekkel, miközben a felnőttek irányította konkurens vállalatokkal versengenek, az embernek egyedül kell megállnia a talpán. Mindenféle felnőtt ellenőrzéstől függetlenül egy kis startup, melyet két tinifiú és egy frissen érkezett, rendkívüli pszichikai adottságokkal megáldott lány triója arra vállalkozik, hogy felgönygyölítse a rejtélyt, amely megváltoztatja a történelem irányát. A természetfeletti elemekben gazdag detektívsorozat Jonathan Stroud bestseller regényein alapulnak.

Man vs Bee

A színész- és komikuslegenda, Rowan Atkinson fergeteges humorral új karaktert alakít: egy olyan férfit, aki háborút vív egy méhecskével, miközben egy luxusvillára kell vigyáznia. Ki győz majd, és miféle kijavíthatatlan károk keletkeznek majd a folyamatban?

The Red Zone

Ez a vígjáték a fociról szól, és közben mégsem. A történet felszíne elsősorban azoknak az embereknek az összeütközéseiről szól, akik ezt a blöffölőkből, pénzhajcsárokból és valódi tehetségekből álló, furcsa és megszállott világot alkotják. A központban a barátság, a bizalom és a családok állnak, egy olyan világban, ahol senki sem valódi barát, ahol ismeretlen a bizalom, és ahol a családok hathavonta szétszedik egymást.

The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle

Stuart Turton debütregénye és bestsellere, az Evelyn Hardcastle hét halála egy valódi, szövevényes gyilkossági rejtély. A kizárólag a kiterjedt vidéki birtok határain belül játszódó thriller egy bonyolult kirakósjátékkal fogadja a nézőjét: hogyan oldunk meg egy gyilkosságot úgy, hogy minden egyes alkalommal, amikor a válasz közelébe jutunk, valaki más testében ébredünk?

Hollywood Reporter

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mozgó autóból zuhant az úttestre az egyéves gyermek, nem élte túl.. – Szerinted kidobták vagy kiesett?

Az orvosok mindent megtettek, de a pici életét már nem tudták megmenteni. Pénteken meghalt a kórházban az a kisgyermek,...

Halálra akarta inni magát az iskolában bántalmazott Korina: a tanárok és az igazgató is eltussolták a bántalmazást

A 16 éves vajai gimnazista tavalyi öngyilkossága óta egymás után kerülnek elő az újabb és újabb megdöbbentő esetek,...

Vlagyimir Putyin külföldre utazik, és Volodimir Zelenszkij is külföldre utazik..

Amíg Putyin Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat, addig Zelenszkij Angliába utazik. Putyin a tervek szerint Dusanbéban tárgyalásokat folytat majd Emomali...

Fölényesen nyert a Fidesz a budapesti időközi választáson – Karácsony Gergely szerint ezzel üzentek a választók: „Ez az április 3. óta bemutatott ‘melyikünk a...

Jelentős fölénnyel nyertek a Fidesz-KNDP jelöltjei a vasárnapi időközi választáson Budapesten. Az ellenzék közös jelöltjei úgy tűnik hiába állítottak...