10.6 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Puzsér Róbert szerint Tóth Gabi förtelmesen giccses és velejéig hazug szerepet játszik..

Dátum:

Megosztás:

A kritikus újra elmondta, mi baja az énekesnővel. Szerinte Tóth Gabinak nem kellene használnia a „bullying” kifejezést, mert ami ellene zajlik, az csupán az emberek őszinte véleménye a viselkedéséről.

Van itt minden, többek között csipkés terítő, parasztkolbász, lóháton vágtatás, sőt a férje, Krausz Gábor is feltűnik néhány képkocka erejéig.

Ahogy médiánk is megírta, nemrég debütált a YouTube-on Tóth Gabi Az én szívem című új dala, ami óriási visszhangot váltott ki nemcsak a kommentelők, de a hírességek körében is. A legtöbben nem tudják hova tenni ezt a hirtelen stílusváltást, erről beszélt később Puzsér Róbert is a Facebook-oldalán, sőt az Indexnek is megszólalt a témában. Most újra azt érezte, beszélnie kell, méghozzá azért, mert azt gondolja, hogy az énekesnő rosszul látja a dolgokat.

Nos, tisztázzuk: a „bullying” kifejezésnek jelentése van – privát szférában, személyes élethelyzetben, mondjuk iskolában, munkahelyen vagy tömegközlekedésen zajló, erőszakos zaklatás megnevezésére szolgál. Az ország egyik legismertebb celebjének, a vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának a magyarok arcába tolt hazugságát és ízléstelenségét illető vélemény nem bullying. A neve: szabad nyilvánosság, kritika, társadalmi immunválasz. Tóth Gabi nyilvánosan vállalt fel egy olyan szerepet, amely förtelmesen giccses és velejéig hazug, s amely nem mellesleg maradéktalanul kiszolgálja a kétharmados állampárt identitáspolitikai igényeit. Tóth Gabi tévesen azonosítja a problémát, amikor kifejezésre juttatja, hogy a YouTube-csatornájáról kitiltott felhasználók azért minősítgették és gyalázták őt, mert keresztény. Épp ellenkezőleg: azért minősítgették és gyalázták, mert nem hiszik el neki, hogy keresztény. Nem ismernek rá a damaszkuszi úton megtért Pál apostolra abban, aki Mészáros Lőrinc tévéjének két gyűlölethíradója közt Sztárban Sztár lesz Majka oldalán.

– írta többek között a Hírklikk-oldalán.

velvet

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orosz katonai szakértő: súlyos lesz a helyzet, ha megindulnak az ukránok

Az egyik orosz tévécsatorna műsorában sorolta fel a szakértő, mi várható az ukrán ellentámadás alkalmával. A stúdióban lévők döbbent...

Orbán Viktor: ahogy csökken az infláció, kivezetik az ársapkákat

Az élelmiszerek esetében ahogy jön lefelé az infláció, úgy fogják majd kivezetni a most még létező ársapkákat – mondta...

Hogyan váltsunk munkahelyet és kerüljük el a stresszt?

Állásváltás és stressz? Úgy tűnhet, hogy az új munkahely kiválasztása pozitív módon motiválna minket! Azonban... Az agyunk természetesen védekezik...

Putyin-Hszi csúcs: a békeküldetés elmaradt, az erőegyensúly Kína javára billent el – videók

Hszi Csin-ping moszkvai látogatását béketeremtő missziónak nevezte, de ennek semmilyen eredménye nem volt. Az meg a jelek szerint...