21.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Puszta kézzel emelte meg a felborult autót a rendőr, hogy kimentsen egy nőt a roncsból – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Puszta kézzel emelt meg egy tetejére borult autót egy rendőr Virginiában, hogy kiszabadítson egy a roncsba szorult nőt. John Holt tavaly két embert mentett ki egy égő házból, ő azonban csak egy átlagos zsarunak tartja magát.

Puszta kézzel emelt meg egy feje tetejére borult autót egy virginai rendőr, hogy kiszabadítson egy nőt a roncsból – írja a Fox News. A másjus 7-én történt balesetről a Gloucester megyei seriff hivatal osztott meg kedden egy felvételt, amit John Holt testkamerája rögzített.

Az egyperces videón látható, ahogy a férfi megérkezik a baleset helyszínére, a tetejére borult autó mellett pedig egy nő sikoltozva kiabál segítségért.

A rendőr ezután odarohan a roncshoz, aminek belsejében egy kisgyerek kiabál, hogy az anyukája beszorult.  

Sajnos a felvételen nem látható, ahogy a rendőr megemeli a járművet, de azt lehet hallani, ahogy Holt nekifeszül a roncsnak, és végül sikerül kiszabadítani a sofőrt. 

John Holtnak azóta több százan köszönték meg a közösségi médiában a hősies helytállását. A Fox News cikke szerint a férfi februárban kapott egy kitüntetést, mert tavaly két embert kimentett egy égő házból.

Holt egy helyi rádiónak később azt mondta, hogy ő csak egy átlagos zsaru, és ez a dolga.

origo

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...