27.2 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Porig égett éjjel a magyar zenész háza, menekült a hatalmas lángok közül

Dátum:

Megosztás:

A tűz egy elektromos zárlat miatt keletkezett, a zenésznek és édesapjának úgy kellett kimenekülnie a lángok közül.

Rémisztő pillanatokat élt át kedd éjjel az ismert zenész, Révi Sándor, művésznevén Sunny.

 

A művész az éjszaka közepén arra lett figyelmes, hogy hirtelen síri csönd lett a szobában, kintről pedig valami furcsa, szokatlan robaj hallatszott. Erre felébredt.

 

Fotó: Révi Sándor

 

„Egy egy faszerkezetű nyaralóház, és a benne található elektromos szekrény gyulladt ki, zárlatos lett. Kirohantam a hangok hallatára, akkor már lángolt a szekrény, és mivel faszerkezetes a ház, a tűz pillanatok alatt elterjedt. A ház mellett volt egy farakás, ami lángolt, én felmásztam, hogy eloltsam, de esélyem se volt. Édesapám is velem volt a házban, de szerencsére ő még nem aludt, a robajra felébredt és kijött ő is. Mindez éjjel egy óra körül történt, akkor hívtam a tűzoltókat” – mesélte a Ripost-nak Révi Sándor.

 

Porig égett éjjel a magyar zenész háza, menekült a hatalmas lángok közül

Fotó: Facebook

 

A zenész háza sajnos porig égett, állítása szerint most úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből lépett volna ki. A zenészt az erős hite segíti át a jelenlegi nehéz időszakon.

„Úgy mondják, hogy a problémákban is meg kell látnunk a lehetőséget. Rajtunk is múlik, hogyan viszonyulunk az élet dolgaihoz. Ha összetörsz, az nem jó. Nekem is írtak sokan, hogy szeretnének küldeni pénzt, de én ezt nem fogadhatom csak úgy el. Az az ötletem támadt, hogy elmegyek házhoz a gitárommal, énekelek egy órát, és az azért kapott pénzt már elfogadom. Tényleg bárhová szívesen elmegyek, így korrekt a dolog – mesélte Révi Sándor, akinek nem volt biztosítása a házon, de a szakértők szerint nem lehetett volna elkerülni a tragédiát.

Fotó: Révi Sándor

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...

Várkonyi Andrea miatt futhat zátonyra a Mészáros-Várkonyi frigy

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága jelenleg harmonikusnak tűnik, de a sztárvilág jósnője szerint csak idő kérdése, hogy...

Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek

Rúzsa Magdi először posztolt olyan képet, amin láthatóak a hármas ikrei. Rúzsa Magdi most először látható mindhárom babájával: a...