14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti! (Olvasd el és nézd meg!)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Riasztó, de igaz dolgokat állított! Ugyanazt mondja, amit a Hirmagazin.eu online média írt egy korábbi cikkében, és amit Vlagyimír Putyin és Orbán Viktor is létező veszélynek lát! Nézzük hát!

Hirmagazin.eu cikke: https://www.hirmagazin.eu/europa-demografiai-robbanas-kuszoben-all-a-migransok-hatalomatvetelre-keszulnek

Végre valaki kimondta az igazságot Európán kívül is! Az okos emberek ezt már régóta tudták, de valamiért itt, az európai vezetés, UNIO-vezetése nem merte, vagy nem akarta kimondani!

Bill Gates napjaink egyik legfenyegetőbb kataklizmájáról beszélt, arról, hogy hogyan vezethet hihetetlen mértékű demográfiai katasztrófához a migráns válság. Ennek kapcsán elmondta, hogy az európai politika legfőbb vezetői nagyban hozzájárultak és hozzájárulnak a válsághoz!

Fontos szerepük volt annak idején a válság kirobbanásában is, és abban is drámai mértékben felelősek, hogy a válság nem csak, hogy még mindig tart, de nagyon nagymértékben eszkalálódott, és az európai államok, és a jólét fennmaradását veszélyeztetik.

A világ egyik leggazdagabbnak tartott embere szerint az európai vezetők rosszul állnak hozzá a migránsválsághoz. Meglátása szerint a németek nyitott-kapus menekültpolitikája nem oldja meg a bevándorlási krízist, sőt, éppen ellenkezőleg: elmélyíti azt, méghozzá jelentős mértékben!

Nemrég egy német lapnak adott interjújában Bill Gates mondta el ezeket az igen kritikus szavakat, aminek valószínűleg Angela Merkel és az EU-vezetők nem fognak örülni. Sajnos, a megszégyenítés, és a tragédiával való közvetlen érintkezés sem nyitotta eddig fel Angela Merkel szemét..

A németek zöme szerint Merkel nem tölti ki negyedik ciklusát
Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke nyilatkozik a sajtónak Berlinben 2018. január 11-én (Fotó: MTI/EPA/Till Rimmele)

Bill Gates egyúttal felhívta a figyelmet a jövőben várható hihetetlen mértékű afrikai bevándorlása. Ha a tömegek onnan megindulnak, Európának vége. “Minél nagylelkűbb valaki, annál többen hallanak a projektről. Ez pedig tömeges afrikai kivándorlást okoz.”

Le kellene zárni az összes tranzitútvonalat, hogy Afrika népe ne indulhasson meg Európa felé, mert ha ez bekövetkezik, akkor a kontinens valószínűleg megszűnik európai kultúrájában maradni – állítja. Ő csak most mondja ezt, Orbán Viktor és Vlagyimír Putyin viszont régóta állítja, hogy csak és kizárólag ez a megoldás a jó a migránsválság ésszerű kezelésre!

Bill Gates dollármilliókkal támogatja az Afrikában élőket és olyan gondolkodássl él, amelyet illene megszívlelni azoknak, akiknek konkrétan több közük van Európa jövőjéhez, mint Bill Gatesnak!

Arra is figyelmeztetett, hogy az afrikaiak életszínvonalának javítása lenne a járható út, nem az, hogy kontinenst váltanak, és az érdekeltek hagyják, hogy egész Európát elárasszák.

Nagy kérdés, hogy az európai vezetés végre elfogadja-e az okos emberek, úgy mint Magyarország miniszterelnöke, Oroszország vezetője, és a világ egyik leggazdagabb emberének, most már nyilvánosan is kinyilatkoztatott véleméynét?!

Osztd meg, bár ezt már mindenki tudja, aki olvassa a Hirmagazin.eu online médiát! Ha van, aki mégsincs ezzel tisztában, nézze meg videóinkat! Hirmagazin.eu

Forrás: a kulfoldiapro.com nyomán, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Breaking! Amerika kimutatta a “foga fehérjét”! Konkrétan beavatkozik az orosz-ukrán háborúba, csapatokat küld Ukrajnába!.. – Szólj hozzá!

Terv a tervekhez: A katonai alakultok, amerikai speciális egységek (nem kis számban) az Egyesült Államok újra megnyitott nagykövetségét...

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...